Now Reading
Anda Adam se afla la primul clip de imagine

Anda Adam se afla la primul clip de imagine

O croma imensa, tinute extravagante si coregrafii senzuale, acestea sunt cateva elemente esentiale pentru un videoclip reusit marca Anda Adam. In urma cu doar cateva zile, sub atenta supraveghere a regizorului Iulian Moga, artista MediaPro Music a filmat un nou clip, de data aceasta unul de imagine, primul de acest gen din cariera artistei.

Lansat chiar in perioada sarbatorilor de iarna, single-ul “My Love On You” se bucura acum si de un videoclip viu care ne-o prezinta pe Anda Adam intr-o ipostaza noua, plina de senzualitate, in primul sau clip de imagine.

Mi-a placut foarte tare scenariul propus de Iulian, mai ales ca nu mai facusem pana acum un clip de imagine 100%. Sunt sigura ca acest clip va iesi perfect, asa cum mi-l imaginez si ca va sustine foarte bine piesa “My Love On You”.

marturiseste artista

See Also

Noul single este compus de Mihai Ristea, unul dintre membrii trupei Montuga si este piesa ce marcheaza reinventarea Andei Adam, transformare ce subliniaza inca o data versatilitatea artistei si dorinta sa de a fi mereu actuala, in concordanta cu tendintele pietei muzicale.

“My Love On You” este o melodie de clubbing, un stil diferit de cel cu care Anda si-a obisnuit pana acum publicul, insa o piesa ce creeaza dependenta! Pana la aparitia videoclipului, puteti asculta aici noul single Anda Adam:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WLBBwSl_zYA&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top