Now Reading
Ultimul rol pentru Heath Ledger in "Dr Parnassus"

Ultimul rol pentru Heath Ledger in "Dr Parnassus"

La fix un an de la tragica disparitie a lui Heath Ledger, regretatul actor va putea fi admirat pentru ultima data pe marile ecrane, odata cu premiera grandiosului film Dr. Parnassus, din 22 ianuarie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Bacau) si Odeon Cineplex (Cluj).

Cea mai recenta creatie a legendarului regizor Terry Gilliam (Monty Python and the Holy Grail, Twelve Monkeys/ Armata celor 12 maimute si Brazil), Dr. Parnassus reuneste in rolurile principale nume impresionante ale cinematografiei precum: Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrel si Christopher Plumer.

Regizorul isi aminteste cu nostalgie despre momentul in care Heath Ledger s-a alaturat proiectului:

See Also

Intr-o zi, Heath mi-a strecurat un biletel in care ma intreba daca poate sa-l interpreteze pe Tony. Am permis mai multe improvizatii la filmul acesta decat la orice alt film am mai facut vreodata si totul a inceput pentru ca Heath avea atat de multe idei si dialoguri revigorante si pentru ca a fost incredibil de rapid si inventiv.

O poveste fantastica, situata la limita inimaginabilului, Dr. Parnassus te invita intr-o captivanta si exploziva cursa impotriva timpului. Inzestrat de secole cu puterea de a controla imaginatia altora, Dr. Parnassus este blestemat sa pastreze un secret intunecat. Si-a castigat nemurirea facand pariuri cu diavolul, Mr. Nick, promitandu-i acestuia primul nascut. Acum fiica lui Parnassus are 16 ani si diavolul a venit sa-si ia premiul. Pentru a-l impiedica, Parnassus il provoaca pe Mr. Nick: cine seduce primul 5 suflete castiga si ia totul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top