Now Reading
Exclusiv! Intalnire de vis cu Neylini @ Focsani

Exclusiv! Intalnire de vis cu Neylini @ Focsani

Ce poate fi mai minunat decat sa descoperi ca artistii ale caror piese le asculti aproape zilnic, al caror fond uman il cunosti intr-o oarecare masura, te surprind, din ce in ce mai mult, prin atitudinea si modul lor de a fi? De o astfel de ocazie a avut parte echipa Star Gossip, Deea si Teddy, sambata seara, alaturi de minunatii Neylini si Cornel Zidaru, managerul sau. Dupa ce am infruntat zapada ce se asternuse din ce in ce mai mult pe drumurile Focsaniului si frigul aprig de afara, in dorinta de a-i intalni pe cei ce ne fascineaza si ne bucura de fiecare data prin simpla lor prezenta, am ajuns la hotelul unde erau cazati. Teddy, mai emotionat ca niciodata, numara fiecare secunda pana la aparitia celor doi.

Cornel, prietenul meu drag, pe care am avut ocazia, sansa si onoarea sa il cunosc, a fost la fel de deschis si intr-o foarte buna dispozitie, ca intotdeauna. Neylini…minunata Neylini sau Lili, cum ne place sa ii spunem, ne-a surprins pe amandoi prin deschiderea pe care a avut-o fata de noi si prin faptul ca show-ul ei a fost cu adevarat o “nebunie” pentru cei prezenti in clubul Apollo din Focsani. De la “Muleina“, hitul care a facut-o celebra si a strabatut dincolo de granitele tarii, pana la “Play me“, noul ei single, “Ame“, ce va fi lansat in curand sau un cover foarte hot realizat pe celebrul hit “Lady marmelade“, Neylini a stiut sa tina publicul in permanent antren si a stiut sa fie aproape de oamenii ce venisera special sa o vada.

See Also

Intalnirea de vis cu Neylini, din seara pe care, cu siguranta, nu o vom uita niciodata, s-a incheiat tot la hotel, unde ne-am oprit sa facem cateva poze, pentru a le pastra ca dragi amintiri de la persoanele noastre dragi, Neylini si Cornel. A fost o seara minunata, o seara de vis, petrecuta langa unii dintre cei mai minunati oameni ce ne-a fost dat sa-i cunoastem vreodata si pe care speram sa ii revedem curand.

Neylini & Cornel, multumim ca existati si ca ne faceti vietile mai frumoase! Va iubim si vom fi mereu alaturi de voi!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top