Now Reading
Exclusiv: Interviu Keo "In viata unui om de succes intotdeauna trebuie sa existe dorinta permanenta de a se autodepasi"

Exclusiv: Interviu Keo "In viata unui om de succes intotdeauna trebuie sa existe dorinta permanenta de a se autodepasi"

Despre Keo se poate spune, cu siguranta, ca este unul dintre cei mai talentati artisti romani de la noi din ultima vreme. In prezent el are parte de o noua piesa realizata impreuna cu Alexandra Ungureanu si a intrat si in finala Eurovision 2010 cu piesa “Love is war“, interpretata de Tina Geru. Noi am reusit sa realizam un scurt interviu in exclusivitate cu dragutul si talentatul Keo.

1.Salutare, Keo! Ce ai mai facut in ultima perioada?

Hello! In ultima perioada am fost prins intre concertele prin tara dar si studio, unde am lucrat
la noile proiecte:piesa Upside Down un featuring cu Alexandra Ungureanu,piesa Love is War, interpretata de Tina G, ce s-a calificat la Eurovision dar si noul meu single care urmeaza sa fie lansat in curand.

2.Tocmai ai lansat o noua piesa, “Upside down”, featuring Alexandra Ungureanu. De ce tocmai Alexandra pentru acest nou featuring?

Prima intalnire dintre mine si Alexandra pe plan profesional a fost pe scena evenimentului Romanian Music Awards din Craiova. Din acel moment ne-am dorit ca in viitorul apropiat sa repetam experienta si sa lucram impreuna la o piesa.In acelasi timp sunt foarte incantat de cum au decurs inregistrarile pentru ca Alexandra este o artista completa care a reusit sa cante piesa intr-o maniera profunda si in acelasi timp foarte sexy. Totul a mers de la sine pentru ca amandoi ne-am regasit din prima clipa in aceasta piesa.


3.Aceasta piesa anunta un nou album semnat Keo?Vei merge pe acelasi stil, ce te-a facut
cunoscut, sau vom avea parte si de surprize?


Piesa cu Alexandra s-ar putea sa se regaseasca pe viitorul meu album insa nu reprezinta noul single Keo. Pentru noul material discografic pe care-l voi lansa in curand pastrez acelasi stil
pop-rock, apreciat de publicul meu si nu numai.

4.Care este ingredientul principal ce nu ar trebui sa lipseasca niciodata din viata unui om de succes?

Cred ca in viata unui om de succes intotdeauna trebuie sa existe dorinta permanenta de a se autodepasi, mereu sa faca mai mult si mai bine si mai ales sa-si pastreze entuziasmul de a explora noi orizonturi.

5.Sa schimbam putin registrul. Cum decurge relatia ta cu Andreea si ce planuri de vitor aveti? Ne putem astepta la o oficializare a relatiei voastre in viitorul apropiat?

See Also

Relatia noastra merge foarte bine, in ciuda zvonurilor pe care le citim amuzati prin presa. Cu ocazia asta as vrea sa atrag atentia cititorilor si fanilor nostri, sa nu creada toate aberatiile care se vehiculeaza in presa pentru ca nu sunt decat niste scandaluri prefabricate.

6.Un mesaj pentru echipa Star Gossip si pentru toti fanii tai!

Multumesc ca sunteti alaturi de mine, va promit ca urmeaza sa venim cu niste surprize foarte cool, asa ca, stay connected 😉

Multumim si noi, Keo! Nu uitati sa ii votati pe Keo si Tina Geru in finala Eurovision Romania!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s7ZcRnSDyP0&hl=en_US&fs=1&]

Credit foto: edienache

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top