Now Reading
Eurovisionul si-a ales mascota

Eurovisionul si-a ales mascota

Marti, 2 februarie, s-a desfasurat la TVR jurizarea machetelor inscrise la concursul “Creeaza mascota Eurovision 2010 in Romania“!. Si cum Selectia Nationala a concursului Eurovision 2010 este un eveniment coprodus in premiera de Televiziunea Romana si ziarul Adevarul, din juriu au facut parte reprezentanti ai ambelor institu?ii: Marina Almasan, coordonatoarea proiectului Eurovision 2010 si Alexandru Catalan, director de comunicare Adevarul Holding, alaturi de specialisti pe partea de scenografie, videografica, productie artistica si realizare de materiale promotionale

La concurs s-au inscris peste 300 de lucrari trimise de concurenti de toate varstele (de la 7 la 64 de ani), din intreaga tara. Dupa studierea atenta a tuturor lucrarillor, juriul a decis ca cea mai buna propunere de mascota este „Eurovi-Zana“, realizata de Carmen Dumitrescu Stefania, din Bucuresti. Astfel, autoarea a castigat premiul de 500 de euro pus in joc, iar creatia sa, dupa ce va suferi mici modificari, va avea un rol aparte in Selectia Nationala Eurovision 2010 si va insoti echipa Romaniei la Oslo, la Finala Eurovision.

See Also

In acest moment, la TVR se desfasoara filmarile la videoclipurile celor 16 finalisti, ce vor fi ulterior difuzate atat online, cat si la televizor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top