Now Reading
Anahi va concerta la Sala Palatului

Anahi va concerta la Sala Palatului

Concertul solistei Anahi (ex-RBD) va avea loc pe data de 13 martie 2010, la Sala Palatului. La doar cateva zile de la punerea in vanzare a biletelor on-line, organizatorii anunta ca biletele cele mai scumpe (500 lei), s-au epuizat. In curand se vor epuiza si biletele la 250 lei si 200 lei, ceea ce dovedeste ca dorinta publicului/fanilor de a participa la acest show este uriasa!

Fanii prezenti la acest concert vor avea ocazia sa vada o Anahi mult mai matura si mai sexy decat in perioada RBD si sa asculte piesele care, in cele trei luni de la inceperea turneului mondial, au devenit deja celebre: “Mi Delirio” (primul extras pe single de pe albumul cu acelasi nume), “Me Hipnotizas”, “Hasta Que Me Conociste”, “Para Que”, “Quiero”.
Efectele speciale originale si coregrafia complexa garanteaza un show exploziv, dedicat integral de catre carismatica artista fanilor sai. Deja si-au cumparat bilete pentru show-ul de la Bucuresti si fani din Bulgaria si Ungaria, tari vecine in care artista nu concerteaza!

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Vodafone, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, librariile Carturesti, si on-line de pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro,www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top