Now Reading
Interviu special Valentine's Day: Andreea Crepcia – "Cred in dragoste la primul dialog"

Interviu special Valentine's Day: Andreea Crepcia – "Cred in dragoste la primul dialog"

1. Buna! Pentru ca se apropie Valentine’s Day, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia ta?

Buna tie si cititorilor vostri! As vrea sa incep spunand ca Sfantul Valentin pentru mine inseamna in primul rand o sarbatoare, fiindca este ziua de nume a fratelui meu si a prietenului meu, deci un prilej de bucurie. In al doilea rand , desi este o sarbatoare catolica, Sfantul Valentin este protectorul oamenilor indragostiti si cred merita sa multumim in gand atunci cand dragostea noastra este protejata de Sus. Si ca sa fiu punctuala as vrea sa fiu putin poetica spunand ca dragostea este poate cel mai placut microb cunoscut de corp si suflet pentru care nu se vrea antidot.

2. Ai avut parte si de dezamagiri in dragoste?

Sigur ca da. Ca orice om normal am avut parte si de dezamagiri. Dar nu fiindca acele persoane nu ar fi fost ok ci pentru ca nu exista compatibilitate suficient de puternica incat sa ne tina aproape si poate la acel moment nu eram suficient de obiectiva si detasata ca sa vad asa lucrurile.

3. Care a fost cea mai lunga relatie pe care ai avut-o?

Cea mai lunga relatie pe care am avut-o pana acum este cea din prezent. Are sare si piper si asta imi place foarte mult.

4. Cum ar trebui sa arate persoana iubita, ideala pentru tine? Ai un prototip?

A fost o vreme cand credeam in persoana ideala. Asta se intampla pe la 17 ani. Desigur ca om perfect nu exista si bine ca e asa.Calitatile unui om trebuie vazute si explorate, dar in timp am invatat sa ma impac si cu defectele si sa fiu mai toleranta. Deci nu, nu mai cred in prototip si portrete robot.

5. Crezi in dragoste la prima vedere?

Cred in dragoste la primul dialog, cand imi dau seama de ceea ce este acel om, de modul in care imi vorbeste(si conteaza enorm),de modul in care gandeste, de felul in care se poarta. Niciodata nu am putut iubi un om doar pentru cum arata.Din contra , am omis acest aspect. Sunt lucruri mai interesante decat aspectul exterior. Imi place sa dau de esenta.

6. Cum vei petrece Valentine’s Day?

See Also

Le voi spune La Multi Ani sarbatoritilor mei si probabil vom iesi in oras la un ceai aromat 🙂

7. Ti se pare ok ca am importat si noi, romanii, aceasta sarbatoare?

Mi se pare ok atunci cand importam lucruri frumoase, atata vreme cat le pastram si pe ale noastre. Nu sunt atat de puritana cum sunt altii, din contra, dezaprob atitudinea unor oameni care in loc sa unifice, dezbina.

8. Transmite un mesaj fanilor tai, de sex masculin!

Fiti destepti, sensibili si sarmanti!

Multumim, Andreea! Iti dorim o dragoste cat mai “condimentata”, alaturi de partenerul tau!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GP8Jo5HS1v8&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top