Now Reading
Interviu special Valentine's Day – Deepcentral: "Dragostea nu se reprezinta, ci se simte si atat"

Interviu special Valentine's Day – Deepcentral: "Dragostea nu se reprezinta, ci se simte si atat"

1. Buna! Pentru ca se apropie Valentine’s Day, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia voastra?

G: S-ar putea sa nu intrebi pe cine trebuie. Nu stiu exact ce inseamna, stiu doar ca e ceva foarte important in viata fiecaruia. Si sar repede la intrebarea urmatoare.
D: Cred ca dragostea nu se reprezinta, ci se simte si atat. Ca noi vrem sa o reprezentam in diverse feluri e foarte bine, ne aduce aminte ca suntem dependenti de ea. Daca nu iubesc, sunt gol. Gol de mine, de lume, de tot.

2. Ati avut parte si de dezamagiri in dragoste?

G: Desigur, cred ca fiecare a avut. Dar am trecut peste si am invatat din fiecare experienta cate ceva.
D: Subscriu la ce a zis Gee. Subliniez un aspect: daca nu ai simtit ca lumea dispare fara celalalt, nu ti-ai iubit partenerul.

3. Care a fost cea mai lunga relatie pe care ati avut-o?

G: 4 ani a durat. Am realizat impreuna foarte multe lucruri in acei ani. 4 ani, cu bune si cu mai putin bune, dar o relatie frumoasa.
D: Eu am avut parte de relatii lungi. Asa am vrut. Imi place sa descopar o persoana cat mai mult, iar asa consuma timp. Nu imi pare rau. Am invatat din fiecare relatie.

4. Cum ar trebui sa arate persoana iubita, ideala pentru voi? Aveti un prototip?

G: Mi-am creat un prototip mai degraba pe alte principii decat fizice. Aspectul fizic nu este cel mai important, mai ales cand te gandesti ca vei petrece foarte mult timp langa acea persoana. Eu sunt un tip dificil, stau foarte mult timp in studio, sunt plecat la concerte, e greu sa gasesti o persoana care sa inteleaga cu adevarat modul asta de viata si sa nu apara discutii neplacute.
D: Pentru mine persoana de langa tine trebuie sa arate foarte bine (pentru mine, nu pentru toata lumea neaparat), sa existe o compatibilitate deosebita intre noi, sa conicida planurile de viitor, conceptia despre lume si viata si multe altele… Si conteaza foarte mult si ingeniozitatea, pasiunea, compatibilitatea in intimitate.

5. Credeti in dragoste la prima vedere?

G: Dragostea e altceva decat o atractie fizica de moment. La prima vedere poti fi atras fizic de o persoana. Si cam atat, zic eu.
D: Nu doar ca nu cred, sunt convins ca nu exista. Atractie fizica, excitatie etc. Faptul ca ulterior se infiripa o relatie, sentimente mai profunde si altele, tine de destin sau decizii ulterioare.

6. Cum veti petrece Valentine’s Day?

See Also

G: In prima parte a zilei voi fi pe drumul Cluj – Bucuresti, si seara avem doua concerte in Bucuresti. Asadar nu cred ca imi ramane timp si energie pentru ceva “private” :)) Dar m-am obisnuit cu asta deja.
D: Voi sarbatori prin munca (comunista expresie)!! Dar voi fi alaturi cateva ore de jumatatea mea.

7. Vi se pare ok ca am importat si noi, romanii, aceasta sarbatoare?

G: Atata timp cat e motiv de petreceri, bucurie, iesiri, intalniri, etc, de ce nu? In plus, am sentimentul ca s-a creat o concurenta intre Valentine’s Day si Dragobete, care a facut ca Dragobetele sa capete la randul lui mai multa importanta decat avea in trecut.
D: Prefer sarbatorirea dragostei tot la 2 zile!!! Intre ele somn de frumusete si revenire. De ce nu? Poate au si africanii asa ceva. Ma interesez.

8. Transmiteti un mesaj fanelor voastre!

G: Am sa le transmit un mesaj tuturor celor care apreciaza ceea ce facem noi: multumesc din suflet. Si nu uitati sa iubiti!
D: Vreau sa va intreb ceva la care sa va raspundeti sincer si apoi sa incercati sa intelegeti de ce ati raspuns asa: “Ce conteaza mai mult pentru tine: sa-ti iubesti partenerul sau sa fii iubita de el?” Nu se accepta raspunsuri de genul: “ambele variante” sau “niciuna”.

Multumim, Deepcentral! Sa fiti iubiti asa cum va doriti!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TGwHZ9OL3m8&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top