Acum citește
Lady Gaga si noua ei inventie vestimentara

Lady Gaga si noua ei inventie vestimentara

De ce e Lady Gaga interesanta? Pentru ca scoate hit dupa hit si jumatate de planeta e innebunita dupa muzica ei? Ar fi si asta un motiv… Insa motivul real este ca tanara solista aduce mereu ceva nou in domeniu, fie el muzical sau vestimentar.

Gaga efectiv nu ne acorda timpul sa ne obisnuim cu „ciudateniile” sale artistice. De la haine patratoase si futuristice, la rujuri semnate de ea, tatuaje pentru fani ajunge la… sute de perle lipite pe corp. Ceea ce sute de ani lumea purta la gat, ea si le lipeste pe corp. Fata asta trebuie sa aiba un iris special, de vede totul in jurul ei in alte dimensiuni, rezultand in creatii neobisnuite, socante chiar, dar trebuie sa recunoastem – absolut originale.

Intr-o jacheta, un sutien, o pereche de bikini si o multime de perle aplicate pe intregul trup! Asa a aparut Lady GaGa la un eveniment caritabil organizat de fundatia amFAR, la New York. Este evident faptul ca tinuta a fost creata special pentru excentrica vedeta. Sigura pata de culoare in tot acest alb imaculat a fost gloss-ul roz de pe buzele cantaretei.

Vezi și

By Alina

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus