Now Reading
Interviu special Valentine's Day – Andra: "Sarbatorim incepand de pe 14, pana pe 24"

Interviu special Valentine's Day – Andra: "Sarbatorim incepand de pe 14, pana pe 24"

Ce ati ales pentru aniversarea relatiei voastre si de ce?

Evident, am ales intotdeauna locuri, fapte si daruri care sa ne aduca aminte cu cat entuziasm si cu cata dragoste am plecat la drum impreuna. In fiecare an, cind ne aniversam relatia, ridem de vremurile cand, desi ne cunosteam bine, nu banuiam ca va fi vreodata ceva intre noi. Apoi, urmarim in memorie firul faptelor si ne face foarte bine recapitularea asta, de fiecare data.

Ce calitati ale celuilalt te-au facut sa te indragostesti?

Catalin stie sa comunice, iar de-aici pleaca toate. Ma cunoaste cum poate nici eu insami nu ma cunosc, ma iubeste enorm, are tact, iar eleganta comportarii i s-a conservat perfect, chiar si dupa ce ne-am mutat impreuna si ne-am casatorit… Am mai spus-o si cu alte ocazii, el chiar are un suflet frumos. Iar in lumea in care ne invirtim, indraznesc sa spun ca asta e o calitate rara.

Care a fost cel mai important moment al relatiei voastre de pana acum?

Evident, momentul in care am realizat ca nu mai suntem doar amici, suntem indragostiti. O vreme, chiar si dupa ce ne cunoscuseram bine, lasam amindoi simpla prietenie sa piloteze aceasta relatie. Pina in ziua in care, din vorba in vorba, din zimbet in zimbet si din gest in gest, am inteles amindoi ca n-avea rost sa ne mai prefacem ca nu vedem: eram indragostiti unul de celalalt.

A existat o “criza” a mutatului impreuna?

Poate a celor din jur! A noastra, in niciun caz. Daca mai aspira cineva la inima vreunuia dintre noi cumva – si astepta vreo rasucire de situatie ca-n telenovele – atunci, o data cu mutarea noastra sub acelasi acoperis, aceasta speranta le-a iesit din calcul. Noi doi n-am facut nicio criza existentiala cind ne-am vazut cu bagajele claie peste gramada, fiindca ne gindiseram bine inainte, stiam ce vrem.

Cine sta cel mai mult in bucatarie?

Daca e vorba de cine “sta” mai mult in bucatarie, atunci sta Catalin – fiindca el chiar sta (aproape) degeaba. Dar eu petrec acolo mai mult timp decit el, poate din reflex, si asta tine tot de eternul feminin, probabil. Nu sunt o clienta permanenta a bucatariei, robotesc numai cind e strict necesar si cind nu avem alte idei de supravietuire.

Care sunt primele cuvinte pe care vi le spuneti dimineata?

El imi spune « hai sa mai dormim macar un sfert de ora », iar eu nu-l aud, fiindca eu chiar dorm, dar ma trezesc peste 20 de minute si-i spun acelasi lucru : « hai sa mai dormim un pic ». De-aia ceasul nostru e pus sa sune, intotdeauna, cu vreo 40 de minute inainte de ora la care intentionam sa coborim din pat. Pe urma, cind ne dezmeticim in sfirsit, de obicei ne zimbim, fara sa spunem mare lucru, fiindca am constatat noi ca zimbetul ala necenzurat, senin, de dimineata, spune mai mult decit orice discurs romantic.

Cum arata o seara romantica perfecta in viziunea fiecaruia dintre voi?

Avem viziuni identice asupra serilor romantice, fiindca altfel n-ar mai fi fost reusite, daca aveam fiecare scenariul lui. Deci, o seara romantica in acceptia noastra presupune sa fim doar noi doi, obligatoriu cu celularele inchise si laptopul intors cu spatele la conversatia noastra, cu lumini difuze, bauturi fine, mincare interesanta si conversatii lungi, la capatul carora ne simtim amindoi mai indragostiti ca inainte.

Sarbatoriti mai mult pe 14 februarie sau pe 24?

Pai, ca sa nu existe nicio discutie, sarbatorim incepind de pe 14, pana pe 24. Dam dintr-o sarbatoare intr-alta, e palpitant !

Ce nume de alint folositi?

Nu le spunem nimanui, fiindca le folosim numai intre noi, fara martori, si nu vrem sa ni le fure altii. Stiti ca acum e o tendinta sa se preia alintaturile de la un cuplu la altul. Asa s-a umplut societatea de “pui” si “pufi” si “pisi” si “miti” si mai stiu eu ce. Poate la inceput erau haioase, dar cind le auzi de dimineata pina seara, peste tot, devin prea comune. Asa ca avem si noi numele noastre de rasfat, dar le vom dezvalui la nunta de argint, promit.

Care a fost cea mai frumoasa dovada de dragoste de pana acum?

Poate prima care m-a tulburat (buchetul superb de trandafiri rosii pe care l-am primit prin curier la hotel, la Cerbul de Aur – de la Catalin). Dar dincolo de asta, cea mai consistenta dovada de dragoste a fost insasi casatoria noastra. Nu era niciunul dintre noi disperat sa intre intr-o structura conjugala. Asa ca, daca ne-am hotarit sa facem pasul asta, a fost clar ca numai o dragoste absoluta ne-a adus aici.

Dar cadoul cu care te-a surprins cel mai mult?

See Also

Toate, in sensul cel mai bun. Catalin e placut-imprevizibil. Desi primesc cadouri foarte romantice de la el, niciunul nu e bazat strict pe cliseele din filme. Gaseste el cite ceva, mereu, sa-mi smulga o tresarire. Absolut toate darurile de la el au ceva amuzant si promitator, deopotriva.

Nunta,nasi,copii…Cu ce asociati aceste cuvinte?

Cu un amalgam din amintirea nuntii noastre si botezul nepotelului meu (baiatul lui Sandel, al carei nasa de botez am fost). Deci in mod reflex, cu ceva frumos si fericit. Stiu ca sunt cupluri care cred ca o nunta e inceputul sfirsitului, poate de-aia m-ati si intrebat. Dar cei care trec pragul asta cu inima mototolita de indoieli ar face mai bine sa se abtina de la demersurile matrimoniale. Pentru noi, nunta a fost cea mai frumoasa certitudine.

Unde v-ar placea sa va petreceti luna de miere?

Care dintre ele? Noi reeditam cam in fiecare an luna de miere. In timp, vom alege destinatii diferite, in asa fel, incit la nunta de aur sa putem povesti ca ne-am petrecut luna de miere circulind in jurul lumii. Desi se spune ca lumea e mica, ne-ar placea sa fie infinita, turistic vorbind, ca sa putem petrece fiecare luna de miere in alt colt exotic de planeta.

Ce calitati ale celuilalt ti-ar placea sa le ai si tu?Si ce lucruri ai schimba?

Mi-ar placea sa imprumut din puterea lui in fata oricarui impas. E mai putin agitat ca mine si mai rational. Nu se pierde cu firea si asta ma ajuta si pe mine. De cite ori plonjez in stres sau panica, e suficient sa-l sun, iar el e ca un calmant bun, efervescent, cu efect rapid. N-as schimba nimic la el, de ce sa schimb? Ar fi ca si cum as primi florile mele preferate si le-as vopsi petalele in alta culoare.

Cel mai mare vis pentru 2010 este….?

Sa ne placa mai mult decit 2009. Iar asta inseamna mult, avind in vedere ca in 2009 ne-am rugat sa ne fie si mai bine ca in 2008 – si ne-a fost. Visul nostru (si profesional, si sentimental) este sa mergem ascendent. Fiindca sunt destule virfuri de cucerit.

Un sfat pentru adolescentii indragostiti!

Inainte de a astepta neaparat semne de iubire infocata, asigurati-va ca nu faceti concesii, ca ramineti voi insiva, ca nu va grabiti. La virsta asta, nu exista notiunea de « ultimul tren », deci nu disperati, peronul va fi plin in permanenta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XwOjvV6Kwbo&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top