Acum citește
Xonia – Lady Gaga de Romania

Xonia – Lady Gaga de Romania

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l6-EDFhbrA4]
Xonia vrea sa devina la fel de cunoscuta ca si preferata sa, Lady Gaga, care o inspira atat din punct de vedere vestimentar, cat si muzical.
Si look-ul meu este la fel de inedit ca al lui Lady Gaga. Sunt deschisa la criticile pe care le primesc in legatura cu asemenarea dintre mine si ea,  dar nu vreau ca lucrul asta sa ma traga inapoi”, spune Xonia.
 
Xonia este romanca, dar s-a nascut in Australia, la Melbourne. Ca sa devina cu adevarat profesionista, Xonia a urmat cursurile de la Hollywood Pop Academy in Los Angeles, unde au studiat nume grele ca Janet Jackson, Rihanna sau Britney Spears.
 
Comparata acum cu Lady Gaga, Xonia vrea sa isi dezvolte un stil propriu: are propriul stilist – Lil Bulgac si ii place sa se imbrace mereu dupa ultimele tendinte.
Ca sa dea lovitura in Romania, „Lady Gaga de Romania” stie ca trebuie sa vina cu ceva nou: „Sunt o artista completa: cant, dansez, comunic cu publicul”, spune Xonia pentru perfecte.ro
Ca si adevarata Lady Gaga, Xonia isi scrie singura cantecele.
 
Xonia spune ca i-a fost greu , la inceput, in Romania, pentru ca nu stia limba. „Nu am avut ocazia sa studiez limba romana in Australia si cand am ajuns in Romania stiam doar cateva cuvinte. Am invatat singura sa scriu si sa citesc. Inca nu sunt la nivelul la care mi-as dori, dar ma descurc”, spune Xonia.
By Valen [via perfecte.ro]
Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentariile (3)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus