Now Reading
VJ Oana i-a facut cadou iubitului de Valentine`s Day o stea!

VJ Oana i-a facut cadou iubitului de Valentine`s Day o stea!

VJ Oana, vedeta MTV pe care telespectatorii o pot intalni in fiecare luni, de la ora 19.00 la MTV Fresh si in fiecare sambata si duminica prezentand weekend-urile speciale, i-a cumparat de Valentine`s Day iubitului ei o stea!
Oana s-a decis sa isi surprinda partenerul cu unul dintre cele mai neconventionale cadouri, astfel incat prietenul ei este din data de 14 februarie detinatorul unei stele care ii poarta numele.

“Aveam in cap mai multe variante de cadou printre care si inchirierea unei sali de cinema unde sa fim doar noi doi, un salt cu parasuta sau o cina la inaltime pe una din cladirile inalte ale capitalei, dar am hotarat pana la urma sa ii ofer prietenului meu un cadou si mai inedit. Steaua pe care i-am achizitionat-o lui Bogdan se afla in constelatia Scorpionului si abia asteapta sa fie “vizionata” de la Observatorul Astronomic.” a declarat indragostita VJ Oana.

Oana, care pana acum era extrem de sceptica cand venea vorba de relatii, a recunoscut ca este mai indragostita ca niciodata. “Pentru mine si pentru Bogdan ultimele 5 luni au fost un Valentine`s Day continuu, iar ziua de 14 februarie a fost doar un alt prilej pentru a ne face cadouri, asa cum se intampla oricum in fiecare saptamana. Ne plac la nebunie micile “nimicuri” dulci, sporturile extreme, filmele si profitam de fiecare secunda pe care o putem petrece impreuna”, a marturisit Oana foarte incantata.

See Also

By Alina

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top