Now Reading
Karaoke cu Inna

Karaoke cu Inna

Frumoasa si talentata cantareata, Inna , vrea intotdeauna sa-si surprinda fanii cu ceva nou si interesant. Astfel ca, pentru a pune piedica micilor rautati venite din partea publicului larg, s-a hotarat sa publice pe canalul ei oficial de YouTube inregistrari video cu ea interpretand diverse piese internationale, live. Acest proiect este in curs de anul trecut, iar azi Inna ne prezinta interpretarea pieselor Think Twice, cantata de Celine Dion si Dear Mr President ,cantata de Pink.
Dupa parerea mea,Inna se descurca destul de bine live,reusind sa ma impresioneze prin aceste doua piese.Sa vedem, voi ce ziceti?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mj7NXkza8R4&hl=en_US&fs=1&] [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SsUiQJ2LN88&hl=en_US&fs=1&]

By Lauryss

See Also

Credit foto: inna.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (5)
  • Dumnezeule cat amatorism!!! Parca e o fetita de 10 ani care se joaca imitand artistii internationali! Cata inconstientza si naivitate de a vrea sa arati ceea ce nu detzii, si anume talent, munca, studiu aprofundat. INNA esti VARZA! Lasa-te de asta!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top