Now Reading
Interviu special: Morris – "Intotdeauna dragostea e frumoasa si nabadaioasa"

Interviu special: Morris – "Intotdeauna dragostea e frumoasa si nabadaioasa"

1. Buna! Pentru ca se apropie Dragobetele, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia ta?

Daca stau bine si ma gandesc de cand eram mic imi placea sa aud acest cuvant –“dragoste” ..bine nu prea intelegeam eu chiar prea multe dar imi placea sa vad tinerii pe strada imbratisandu-se, sarutandu-se…am inceput sa cresc si incet incet am inceput si eu sa gust aceasta aroma “”elixirul vietii””- parca iti lumineaza viata ,simti cum mii de vibratii iti patrund in adancul sufletului , se rostogolesc in jurul inimii aruncand prin bagheta magica o mantie luminoasa presarata in diamante. Simti cum un aer cald te cuprinde, te invaluie in mrejele lui si te poarta pe aripi de foc spre palatul de clestar al iubirii. Mi-as dori enorm sa fiu acel trubadur al dragostei eterne si cu mii de sageti multicolore sa tranform inimi de piatra in inimi de iubire.

2. Ai avut parte si de dezamagiri in dragoste?

Intotdeauna dragostea e frumoasa si nabadaioasa. Cine spune ca nu a suferit din dragoste- nu e om ,nu e fiinta vie ,nu e suflet ce respira ,nu e glas fara cuvinte…oricine sufera din dragoste ,,,dragostea e pura,dragostea e oarba,dragostea e in toata fiinta noastra….iubim ,suferim si o luam de la capat.

3. Care a fost cea mai lunga relatie pe care ai avut-o?

Dragostea nu cred ca s-ar putea masura in ani ,nopti sau zile…. Sunt clipe din viata fiecarui om care pot dura o secunda un minut sau poate chiar o vesnicie..cred ca o relatie de doar o singura noapte poate fi mult mai puternica si mai intensa decat o vara la malul marii sau un om de zapada privit prin geamul cabanei de la munte.

4. Cum ar trebui sa arate persoana iubita, ideala pentru tine? Ai un prototip?

Toate femeile sunt frumoase toate au acel ceva ce atrag partea masculina si ne fac pe noi barbatii sa nu mai stim de noi…iubesc privirea sincera ,zambetul cristalin,ochii de foc,pielea de matase,buzele suave,soaptele fierbinti.

See Also

5. Crezi in dragoste la prima vedere?

Fara dragoste la prima vedere nu ar exista viata pe pamant,fara dragoste la prima vedere nu am putea respira,nu am putea crea sau visa. Cine spune ca nu a fost sagetat de cupidon macar o singura data e cel mai mare mincinos.

6. Transmite un mesaj fanelor tale!

Dati sens vietii prin iubire!!!!!!!!!!!!!!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ak34Zn2eb8g&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top