Now Reading
Interviu special: Stela – "Daca maine as descoperi intr-o alta cultura, o alta sarbatoare a iubirii, as adopta-o"

Interviu special: Stela – "Daca maine as descoperi intr-o alta cultura, o alta sarbatoare a iubirii, as adopta-o"

1. Buna! Pentru ca se apropie Dragobetele, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia ta?

Buna! Am sa incep prin a incerca sa exprim in cateva cuvinte, desi stiu ca n-o sa cuprind totul, ce reprezinta dragostea pentru mine…practic totul! Motivul pentru care trec mai usor prin greutati, motivatia de a merge mai departe cand ma impotmolesc in treburi cotidiene, refugiu, bucurie, pasiune, liniste. Pe scurt…fericire.

2. Ai avut parte si de dezamagiri in dragoste?

Da, am avut, si le-am trait atat de puternic incat de fiecare data credeam ca n-am sa mai pot iubi din nou vreodata…dar privind acum in urma, toate, dar toate au contribuit la ceea ce am devenit. Toate m-au ajutat sa mai descopar ceva la mine, la cei din jur, m-au calit, m-au maturizat.

3. Care a fost cea mai lunga relatie pe care ai avut-o?

Hm…cea mai lunga relatie a durat in jur de trei ani, cu doi ani in plus inainte, in care sentimentele nu erau declarate….de ambele parti.

4. Cum ar trebui sa arate persoana iubita, ideala pentru tine? Ai un prototip?

Nu mai am un prototip anume din punct de vedere fizic. Am un prototip din punct de vedere energetic, ca si prezenta masculina. Trebuie doar atat: sa simt ca rezonez cu el, ca suntem pe aceeasi lungime de unda…restul sunt variatiuni pe tema principala.

5. Crezi in dragoste la prima vedere?

See Also

Da. Desi e periculos, cred….dar macar unul din cei patiti trebuie sa fie suficient de lucid pentru a putea observa ce anume a declansat sentimentul. Daca se bazeaza pe atractie fizica, sunt sanse mari sa nu dureze. Daca se bazeaza pe o comunicare la nivel subtil aparent inexplicabila, exista toate sansele ca cei doi sa fi gasit ceva special.

6. Ti se pare ok ca am importat si noi, romanii, Valentine’s Day?

Mi se pare ok ca am importat sarbatoarea, atat timp cat este un prilej in plus de sarbatoare. Daca m-ai intreba pe mine, eu sarbatoresc in fiecare zi dragostea, dar stiu ca intrebarea e legata de Valentine’s versus Dragobete. De ce nu amandoua? Si daca maine as descoperi intr-o alta cultura o alta sarbatoare a iubirii, as adopta-o…important e sa stim unde ne oprim, de unde venim, cine suntem. E adevarat ca Valentine’s day este mult prea mediatizat in detrimentul zilei de Dragobete. Dar de asta nu sunt eu direct responsabila, ci media…eu as sfatui pe fiecare sa isi isi culeaga din jur doar ce ii este potrivit si folositor. De fapt in asta consta libertatea de alegere si diversitatea.

7. Transmite un mesaj fanilor tai, de sex masculin!

Le multumesc ca m-au perceput asa cum sunt, si au receptat ceea ce am vrut sa le transmit. Peste tot unde am mers am fost intampinata cu respect si admiratie, ceea ce ma face sa cred ca mesajul pieselor noastre a fost receptat asa cum mi-am dorit, iar lucrul asta ma motiveaza sa merg mai departe.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VuEYEm–4vE&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top