Now Reading
Interviu special : Montuga – "Dragostea la prima vedere e pentru filme…"

Interviu special : Montuga – "Dragostea la prima vedere e pentru filme…"

1. Buna! Pentru ca se apropie Dragobetele, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia voastra?

Mihai: Pentru fiecare persoana dragostea inseamna ceva anume. Pentru unii inseamna o legatura care le aduce stabilitate materiala, pentru altii o legatura care le aduce stabilitate emotionala. Pentru mine reprezinta acea latura a vietii pe care nu o poti controla rational si care trezeste in mine cele mai neobisnuite senzatii.
Mika: Motivul de a canta, de a te bucura… Pentru mine, dragostea inseamna TOT.

2. Ati avut parte si de dezamagiri in dragoste?

Mihai: Am fost destul de ferit de astfel de situatii pana acum, dar nu pot sa spun ca am scapat suta la suta…am si eu undeva in spatele creierului ascunsa o periaoda nefasta. Important este sa stii cum trebuie sa treci peste si sa nu lasi experientele de acest gen sa influenteze relatiile din viitor.
Mika: Cine nu a avut??? Ca a fost la 10 ani, la 15 sau la 25, oricine a avut parte de o dragoste neimplinita, oricare dintre noi are parte in viata de relatii in care investesc tot si nu primesc nimic in schimb. Dar… stii cum se zice: Dragostea e oarba.

3. Care a fost cea mai lunga relatie pe care ati avut-o?

Mihai: Am avut o relatie destul de lunga in care am stat aproximativ sase ani. Stiu ca la raspunsul acesta unii dintre voi o sa exclamati ceva de genul “auchhhh!” dar am avut multe lucruri de invatat si am trait multe experiente placute.
Mika: Cea mai lunga relatie a fost de 6 ani. Dupa 6 ani a realizat ca nu sunt eu omul pe care si-l doreste alaturi. Cateva luni mai tarziu a revenit cu sentimente mai bune, dar era prea tarziu: dragostea plecase….

4. Cum ar trebui sa arate persoana iubita, ideala pentru voi? Aveti un prototip?

Mihai: Nu am niciodata in minte un portret clar al persoanei ideale. Nu imi imaginez niciodata felul in care arata aceasta persoana , dar de fiecare data cand apar ganduri in directia asta stiu foarte clar ce senzatii as vrea sa imi dea persoana respectiva. Cand vreau sa descriu iubita ideala descriu pur si simplu senzatiile pe care le vreau de la ea.
Mika: Cum sa arate… nu m-am gandit niciodata. Totusi, daca este vorba despre “cum sa arate fizic”, atunci aia nu e dragoste, ci atractie fizica. Odata consumata, realizezi ca e cazul sa treci mai departe.

5. Credeti in dragoste la prima vedere?

See Also

Mihai: Din fericire…da! Stiu foarte bine teoria cu indragostitul care nu poate sa aiba loc decat daca incepi sa cunosti persoana respectiva pentru ca si eu eram adeptul ei, dar uneori viata isi arata si alte laturi 🙂
Mika:Nu. Dupa cum ziceam, poate fi atractie, poate fi pasiune. Dar nu dragoste. Dragostea la prima vedere e pentru filme…

6. Vi se pare ok ca am importat si noi, romanii,Valentine’s Day?

Mihai: Acum cativa ani nu eram foarte incantat de ideea imprumutului de sarbatori , dar cand am realizat ca Valentine’s Day se transforma intr-o sarbatoare internationala m-am mai relaxat si usor, usor a inceput sa imi si placa 🙂
Mika:Orice este legat de dragoste merita importat. Chiar si de pe alta planeta.

7. Transmiteti un mesaj fanelor voastre!

Mihai: Multumim pentru tot suportul de pana acum si ramaneti pregatite pentru surprizele pe care urmeaza sa le facem:)
Mika: Sa fiti iubite si ne vedem la concerte!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H7UUCFIngBE&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top