Now Reading
Interviu special: Roxy Rocks – "Cand sunt indragostita, fiecare zi este ziua noastra"

Interviu special: Roxy Rocks – "Cand sunt indragostita, fiecare zi este ziua noastra"

1. Buna! Pentru ca se apropie Dragobetele, am vrea sa stim ce reprezinta dragostea in conceptia ta?

Hmm….cred ca sunteti de acord cu mine ca dragostea este cel mai frumos sentiment existent, si ca fara dragoste lumea asta nu ar putea exista in si asa firavul echilibru in care se mai tine, curata si frumoasa, asa cum ne-o dorim cu totii.

2. Ai avut parte si de dezamagiri in dragoste?

Am avut dezamagiri, ca oricine, insa ele m-au invatat sa cred si mai mult in dragostea adevarata, pentru ca am aflat mai intai cum NU trebuie sa fie, ca mai apoi sa fie exact ce trebuie sa fie.

3. Care a fost cea mai lunga relatie pe care ai avut-o?

Cea mai lunga relatie de pana acum a durat aproximativ 6 ani, insa, fie ea lunga sau scurta, fiecare relatie este frumoasa in felul ei si ne invata foarte multe lucruri atat despre persoana iubita cat si despre noi insine.

4. Cum ar trebui sa arate persoana iubita, ideala pentru tine? Ai un prototip?

Niciodata nu mi-am facut un scop din a cauta persoana ideala. Fiecare om este unic si cu totii suntem atat de diferiti; asta ma atrage cel mai mult la un barbat, pentru ca stiu sigur ca exact aceste diferente ne vor completa pentru a deveni impreuna un tot unitar perfect.

5. Crezi in dragoste la prima vedere?

Bineinteles, mi s-a si intamplat, si este vorba de fapt despre chimia dintre doua corpuri si spirite care vibreaza ca niste magneti si se atrag fara sa isi dea seama.

6. Cum vei petrece ziua de 24 februarie?

See Also

Cum am petrecut-o si pe cea de 14 februarie: cantand pentru indragostiti. Pentru mine, cand sunt indragostita, fiecare zi este ziua noastra, nu trebuie sa existe ocazii speciale pentru a ne arata cat ne iubim, dragostea adevarata se vede si se simte in timp si in micile gesturi si atentii pe care le facem unii pentru altii in fiecare moment cu atata drag.

7. Ti se pare ok ca am importat si noi, romanii,Valentine’s Day?

De ce nu? Daca mesajul acestei sarbatori este dragostea, mi-ar placea sa avem Valentine’s Day in fiecare zi a anului!

8. Transmite un mesaj fanilor tai, de sex masculin!

Sa stiti ca desi m-ati auzit cantand ‘no more Mr Right’, eu cred ca in fiecare dintre voi se ascunde bine de tot un gentleman perfect, care se va manifesta in toata splendoarea lui abia cand va gasi fata potrivita! Pentru cei ce au gasit-o, bravo Mr Right! Pentru cei care inca o mai cauta, va doresc din tot sufletul sa o gasiti si sa nu-i mai dati drumul niciodata!
Va doresc multa dragoste tuturor!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DuxRweqQi1c&hl=en_US&fs=1&]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top