Now Reading
Interviu: Hotel Fm – "Viitorul cred ca va fi stralucit , trecutul mai putin"

Interviu: Hotel Fm – "Viitorul cred ca va fi stralucit , trecutul mai putin"

Dupa ce au fost preferatii juriului pentru Preselectia Nationala Eurovision 2010, reusind sa se claseze pe primul loc, baietii de la Hotel FM, noua trupa care canta cu sufletul, pentru suflet, au mari emotii pentru ziua de 6 martie. “Come as one” este piesa cu care trupa a intrat in finala care va desemna artistul ce va reusi sa reprezinte Romania la Oslo. Pana atunci, noi am reusit sa luam baietilor un interviu special, pentru toti cei ce ii asculta, ce ii sustin si pentru toti cititorii nostri. Haideti sa vedem ce ne-au spus:

1. Salutare baieti! Cine sunt Hotel Fm si cum a luat nastere ideea acestui proiect?

Salutare si ne bucuram de cunostinta. Hotel FM a luat nastere ca oricare trupa, din baieti pasionati de muzica din dorinta fireasca de exprimare. E un proiect, o trupa de suflet care in ciuda faptului ca nu locuim toti in acelasi oras, ne intalnim ori de cate ori ni se iveste ocazia.

2. De unde v-a venit ideea numelui “Hotel Fm”?

Ne plac calatoriile, hotelurile, care in combinatie cu prescurtarea FM ( frequency modulation, un cuvant des intalnit in tehnologia muzicala) suna foarte bine.

3. Ce planuri aveti cu proiectul vostru muzical pentru anul 2010?

Hufff, planuri.. in primul rand sa castigam selectia nationala Eurovision, care mie personal imi da emotii mai mari decat finala de la Oslo.

4. Cum vedeti evolutia muzicii romanesti, ce credeti ca ne rezerva viitorul?

Viitorul cred ca va fi stralucit , trecutul mai putin. Avem sanse mari sa ne afirmam ca tara pe plan international pentru ca avem multe valori , multi copii talentati, dar cel mai important lucru e sa fim sinceri in momentul actului artistic, publicul simte asta din ce in ce mai mult.

5. Ce muzica ascultati? Ce artisti v-au influentat pana acum?

Muzica buna, de la clasic rock chiar si hip-hop, important e sa fie facuta bine. Pe mine personal din muzica romaneasca m-a marcat trupa Phoenix si sunt fan Proconsul. Din muzica internationala sunt multe. Queen, Beatles, Abba, The Feeling, Muse.

6. Ce parere aveti despre Eurovision si despre sansele unui artist debutant de a se afirma cu aceasta ocazie?

E o rampa de lansare foarte importanta pentru ca daca reusesti, se confirma capacitatea de a fi placut unui public foarte larg.

See Also

7. Care este povestea piesei “Come as me” si ce mesaj transmite ea?

Come as one s-a nascut cu ceva timp in urma, o visam , imi imaginam un text maret, dar nu agresiv despre oameni, despre trecutul nostru ca locuitori ai pamantului, despre felul cum ne-am schimbat si ce consecinte pot urma daca nu suntem uniti in a preveni o razbunare a pamantului. Este o dorinta sincera de a transmite un mesaj al realitatii ce ne inconjoara, dar si o chemare la unitate, armonie, fericire.

8. Ce parere aveti despre ceilalti concurenti? Care este preferatul vostru?

Sunt ok, fiecare incearca sa exprime ceva, unii imi plac foarte mult, altii mai putin, in orice caz simt cine e sincer si cine nu.

9. Un mesaj pentru cititorii nostril, cat si pentru admiratorii trupei Hotel Fm!

In finala din 6 Martie votati piesa care o simtiti cel mai aproape de sufletul vostru, va multumim tuturor celor care ne apreciati dar si cei care ne criticati, vrem sa ducem mesajul nostru in Europa si cred ca Romania are nevoie in acest moment de o piesa lenta, cu un mesaj puternic , cantat impecabil in limba engleza, oameni sinceri si o imagine de poveste. (o veti vedea pe 6 Martie). Va iubim!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LswADK8Z3Ow&hl=en_US&fs=1&]

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top