Now Reading
Saptamana Eurovision la TVR

Saptamana Eurovision la TVR

Inaintea finalei din 6 martie, publicul larg va avea ocazia de a-i cunoaste pe artistii ce concureaza in Selectia Nationala Eurovision intr-un program special.
Astfel, luni, 1 martie, de la ora 21.10, TVR 1 va transmite emisiunea Eurofan, un program dedicat finalistilor inscrisi in Selectia Nationala Eurovision 2010 din 6 martie la Circul Globus.
Eurofan va fi martisorul-surpriza oferit de TVR celor 16 artisti si trupe care au, pe parcursul acestui program, ultima ocazie de a fi impreuna in fata telespectatorilor, intr-o transmisiune directa, inaintea concursului de sambata. Va fi ultima lor ocazie de a evolua live in fata fanilor din intreaga tara, dar si de a se intalni cu cei mai infocati sustinatori ai lor. In acest sens, echipa TVR a pregatit concurentilor numeroase surprize, pentru ca fanii cei mai infocati vor fi dintre cei mai neasteptati!. In calitate de prezentator al acestui program, Gianina Corondan se va antrena pentru greaua misiune din 6 martie, cand la Selectia Nationala va fi responsabila cu tot ceea ce urmeaza sa se intample in Camera Verde.

Sambata, 6 martie, TVR 1 va transmite Selectia Nationala Eurovision 2010, un spectacol live la finalul caruia va fi aleas piesa care va reprezenta RomAnia la concursul Eurovision in acest an la Oslo. Va fi o transmisiune directa de la Circul Globus din Bucuresti, pe parcursul careia 16 compozitori vor incerca sa castige nu numai onoarea de a fi compus piesa cea mai buna, dar si cheile masinii Seat Ibiza, premiul oferit compozitorului de firma Alto Syncro. Invitati speciali la acest eveniment vor fi Olsen Brothers din Danemarca, castigatorii concursului Eurovision, editia 2000, cu piesa “Fly On The Wings Of Love”.


Piesa castigatoare va fi aleasa de specialisti si de telespectatori, in propor?ie de 50 % televot si 50% jurii de specialitate. In premiera pentru selectiile Eurovision, pentru a se asigura o reprezentativitate nationala, TVR va organiza in acest an cinci jurii de specialitate: in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova, formate exclusiv din specialisti (compozitori, muzicologi, interpreti, textieri, realizatori sau producatori de divertisment radio tv, regizori muzicali tv).

See Also

In perioada 1-6 martie, videoclipurile pieselor din Selectia Nationala Eurovision vor fi difuzate in tronsoane speciale: zilnic, de la 9.45 si 14.45, iar marti si miercuri de la 23.45.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top