Now Reading
The artists "Rock your school" !

The artists "Rock your school" !

    Casa de discuri Roton impreuna cu Ovi.com lanseaza o provocare fanilor din scoli si licee.Inna, Blaxy Girls, Akcent si Alex vor sustine un concert in liceul unde au cei mai multi fani.Pentru a le dovedi asta,trebuie sa trimiteti un mail la innarocksyourschool@ovi.com , blaxygirlsrocksyourschool@ovi.com , akcentrocksyourschool@ovi.com si alexrocksyourschool@ovi.com .Asa ca,daca vrei ca liceul tau sa fie gazda unuia dintre cele patru concerte trebuie sa te inregistrezi pe Ovi.com si sa trimiti mailul de pe contul tau de Ovi Mail cu numele liceului si al orasului din care sunteti ,insa nu uitati sa vorbiti si cu colegii,fiindca mai multe mailuri inseamna mai multe sanse de castig !

        Cei care vor scrie la una din aceste adrese vor primi prin mail,pe ovi.com un cadou surpriza ! Grabiti-va si adunati cat mai multe voturi daca vreti ca artistii vostri preferati sa cante in scoala voastra !

      Uitati si mesajele din partea artistilor participanti :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Epk-ysWDdWw&feature=channel] [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xFC_2lDqZ1A&feature=channel] [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=J1NOytTyGvM&feature=channel] [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yu_wIesS0z8&feature=channel]
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top