Now Reading
Sambata se alege reprezentantul Romaniei la Oslo

Sambata se alege reprezentantul Romaniei la Oslo

Fanii Eurovision din întreaga lume sunt invitati sambata, 6 martie, la TVR 1, TVR International ?i pe site-ul www.tvr.ro sa urmareasca atat emisiunea “Ne vedem la TVR” dedicata Selectiei Eurovision, cat si mult-asteptatul concurs de Selectie Nationala Eurovision 2010 in care se va alege piesa ce va reprezenta Romania la Oslo.

Astfel, sambata, 6 martie, de la ora 14.20, emisiunea Ne vedem la TVR va fi transmis? de sub cupola Circului Globus, fiind o editie „la cald” din culisele marelui show ce va incepe peste numai cateva ore. Publicul larg va afla cele mai importante aspecte organizatorice ale Selectiei Eurovision din acest an, de la cei direct implicati.

La emisiune vor participa si Olson Brothers, invitatii speciali ai Selectiei Nationale Eurovision 2010, cu un interviu acordat in exclusivitate Televiziunii Romane.

Seara, de la ora 21.10, TVR 1, TVR International si pe site-ul www.tvr.ro va fi transmisa in direct Selectia Nationala a concursului Eurovision 2010, coprodusa in premiera de Televiziunea Romana si ziarul Adevarul.

Spectacolul, prezentat de Valentina Pelinel si Horia Brenciu – ajutati din Camera Verde de Gianina Corondan, va fi gazduit de Circul Globus din Bucuresti.

See Also

In premier?, cele 16 piese finaliste din concurs vor fi jurizate de catre cinci jurii de specialisti de notorietate zonala si nationala din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova. Notele din partea specialistilor vor conta pentru 50% , restul de 50% fiind alocat telespectatorilor care vor putea, in premiera, sa-si exprime preferintele prin televoting, in mod gratuit, pe durata intregii evolutii a artistilor.

Compozitorul cantecului ce va castiga selectia Nationala va primi la finalul emisiei din 6 martie cheile unui autoturism Seat Ibiza oferit de Alto Syncro, iar interpretul/a care ne va reprezenta la Oslo va primi un trofeu special creat pentru acest eveniment de sculptorul Alexandru Ghildus. Invitati speciali la acest eveniment vor fi Olsen Brothers din Danemarca, castigatorii concursului Eurovision, editia 2000, cu piesa “Fly On The Wings Of Love”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top