Now Reading
Andreea Balan nu mai vrea sa apara in presa de scandal

Andreea Balan nu mai vrea sa apara in presa de scandal

Astazi, in presa din Romania este foarte greu sa gasesti pe prima pagina un articol care sa nu trateze subiectul “scandal”, subiect care atat pentru Andreea Balan, cat si pentru alti artisti de apreciat, este din ce in ce mai deranjant.

” Cele trei cotidiane mari au pe prima pagina numai femei dezbracate si articole de scandal…nu sunt lucruri ok!”

Maruta este de parere ca pozele de la evenimentele in care i se vedeau chilotii, puse pe prima pagina, o ajuta pe Andreea Balan in promovarea sa, artista dezmintind acest lucru spunand:

“Eu la evenimente dansez samba, rock ‘n’ roll,salsa si, la fiecare rochita, in functie de stilul de dans, am o pereche de pantalonasi scurti, la culoare rochitei…Presa ce face? Vine, se pune in primu rand, face poze, iar apoi scrie in ziar…<<Andreea Balan si-a aratat chilotii in fata copiilor de 12 ani>>. Pe mine lucruriile astea ma deranjeaza.”

De aici discutia incepe sa se aprinda. Ca sa intelegeti totul asa cum trebuie sa fie inteles, va las aici si acest clip.

See Also

In final Andreea Balan pleaca acasa cu capul sus, ca de obicei, si de aceea este de apreciat. Va las aici si prestatia scenica a noii piese “Trippin” , care va beneficia si de  un clip filmat in Corfù, Grecia. Primul clip al Andreei Balan filmat in strainatate. Cu siguranta  produsul final va fi un produs foarte tare, avand in vedere ca si piesa a prins foarte bine si pe internet si pe radio.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top