Now Reading
New album: Enrique Iglesias – "Euphoria" ( tracklisting)

New album: Enrique Iglesias – "Euphoria" ( tracklisting)

5 iulie este data lansarii celui mai nou album al latin-loverului Enrique Iglesias, primul album bilingv din cariera sa. Albumul poarta titlul ‘Euphoria” si deja si-a lansat primele doua single-uri, respectiv “Cuando me enamoro” ( feat Juan Luis Guerra) si “I like it” ( feat. Pitbull). Piesele sunt atat de party cat si de love si recent a aparut un track listing al acestui album:

1. Cuando Me Enamoro (Feat. Juan Luis Guerra)
2. No Me Digas Que No (Feat. Wisin & Yandel)
3. Ayer
4. Dile Que
5. I Like It (Feat. Pitbull & Lionel Richie)
6. One Day at a Time (Feat. Akon)
7. I Can Feel Your Heartbeat (Feat. Nicole Scherzinger)
8. Dirty Dancer (With Usher)
9. Tu Y Yo
10. No Me Digas Que No
11. Heartbreaker
12. Coming Home

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top