Now Reading
New single: Smiley – "Love is for free"

New single: Smiley – "Love is for free"

Desi primul single Plec pe Marte inca se afla pe primele locuri in topurile de muzica din Romania, Smiley se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea: Love is for free. Piesa face parte de pe albumul Plec pe Marte, lansat in luna martie a acestui an, si a primit deja feedback extraordinar din partea publicului. Desi diferita ca sound si ca mesaj de single-ul Plec pe Marte, Love is for free a venit ca o alegere fireasca: doar preview-ul a adunat peste 10.000 de ascultari pe canalul oficial de YouTube al HaHaHa Production iar mesajele primite din partea fanilor confirma alegerea piesei ca single pentru vara aceasta.

Love is for free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit

La fel ca celelalte colaborari de pana acum, featuring-ul cu Pacha Man pentru aceasta piesa este o surpriza, reprezentand revenirea acestuia ca artist.

Videoclipul pentru Love is for free va fi filmat in curand intr-o locatie exotica care sa transmita aceeasi stare pozitiva precum piesa, iar lansarea single-ului va da si startul unei campanii originale pe www.smileyonline.ro.

See Also

‘Love is for free” este si piesa mea preferata de pe noul album al lui Smiley. Can’t wait the video:)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top