Now Reading
Eurovision 2010: Locul trei pentru Romania!

Eurovision 2010: Locul trei pentru Romania!

Aseara am urmarit cu totii, cu sufletul la gura, editia din acest an a Eurovisionului – cea mai buna din ultimii zece ani, asa cum o pot considera multi dintre noi. Am avut parte probabil de cea mai placuta surpriza, Paula si Ovi ocupand un loc mult mai bun decat ar fi sperat majoritatea dintre noi. Locul trei pentru “Playing with fire“, cu 162 de puncte, ne face sa fim mandri de Paula Seling si Ovi, cei doi interpreti minunati ai acestei piese, care au reusit sa echivaleze performanta Luminitei Anghel si a trupei Sistem din 2005.

Cu siguranta fiecare dintre noi a avut preferatul sau pentru titlul suprem, castigarea finalei de catre reprezentanta Germaniei, Lena, cu piesa Satellite, fiind o surpriza pentru noi toti, o surpriza neplacuta. Piesa este insa una de radio si va prinde. Lena a declarat in timpul conferintei de presa tinuta de Germania la finalul concursului ca nu se astepta la acest rezultat si ca multumeste tututor celor care a votat.
Eu personal imi mentin parerea ca Eurovisionul din acest an a fost aranjat, Germania fiind, dupa cum stim cu totii, una dintre tarile finantatoare ale concursului. Si tot personal consider ca adevaratul titlu de invingatori il meritam noi sau turcii.

Va las acum cu prestatiile scenice ale reprezentantilor podiumului Eurovision 2010:

3.Romania: Paula Seling & Ovi – ‘Playing with fire”

2. Turcia : Manga – “We could be the same”

See Also

1. Germania: Lena – “Satellite”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top