Now Reading
Concursul "Do you wanna be a star" si-a desemnat castigatorul!

Concursul "Do you wanna be a star" si-a desemnat castigatorul!

Dupa o asteptare ceva cam lunga, dupa sutele de voturi, pentru care va multumim, pentru ca doar astfel v-ati putut alege preferata in cadrul concursului organizat de site-ul Star Gossip, impreuna cu unul dintre cei mai in voga producatori muzicali romani ai momentului, Phelipe, iata ca a sosit si ziua cea mare..ziua desemnarii castigatorului concursului Do you wanna be a star.
Castigatorul este de fapt o ea si probabil ca va implini asteptarile voastre.

Andrada sau Dydy, asa cum ii spun prietenii, este obisnuita de mica cu muzica, care a devenit mai mult decat o pasiune pentru ea. Dupa participarea la numeroase festivaluri muzicale din tara, iata ca visul lui Dydy este pe cale de a se implini! Ea este castigatoarea noastra, castigatoarea aleasa de voi, care va beneficia de o piesa din partea lui Phelipe. Insa surpriza vine de abia acum…

In urma voturilor, a preferintelor voastre si a faptului ca ne-a fost foarte greu sa alegem, intrucat au fost cel putin trei voci bune, am decis impreuna cu Phelipe ca in noul sau proiect muzical, care o include pe Dydy sa intre si Andreea Necsulescu. Astfel vom lua parte curand la “nasterea” unui nou girl band, insa unul cu totul deosebit pentru Romania, unul care va va surprinde, atat prin faptul ca ambele componente au voci foarte bune, ci si prin stilul muzical abordat.
Continuati sa ne cititi pentru a afla noi vesti legate de noul proiect muzical autohton, sub egida lui Phelipe!

Dydy – “The climb”

See Also

Andreea Necsulescu – ‘I surrender”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top