Now Reading
Roxy Rocks: "deocamdata corpul meu este prietenul meu"

Roxy Rocks: "deocamdata corpul meu este prietenul meu"

In luna lui Aprilie Roxy Rocks a aparut pe coperta FHM intr-o conditie fisica pot sa spun perfecta!Asta nu este tot: luna aceeasta vedeta noastra a iesit pe locul 44 in cadrul Petrecerei Celor mai sexy 100 femei din lume!

Roxy Rocks face parte din categoria celor pentru care silueta este importanta, insa nu reprezinta un stres continuu.Atat un artist, cum este Roxana, cat si o persoana obisnuita, au un inamic comun in ziua de azi: stresul.

„Consider ca stresul este factorul cel mai dezechilibrant in pastrarea unei siluete perfecte. Tot ce e dus la extrem, de la o dieta drastica, pana la epuizarea fizica pentru a slabi, nu face decat sa dezechilibreze organismul si mai tare si sa creeze efecte inverse in metabolism”

afirma vedeta pop. Ca atare, sa eliminam stresul din viata noastra si silueta va avea numai de castigat.

„Eu am incercat intotdeauna sa nu exagerez cu nimic si sa nu ma stresez, si corpul a reactionat in favoarea mea intotdeauna. Corpul trebuie educat, programat de noi sa ne serveasca. Daca ne respectam corpul, dandu-i odihna de care are nevoie si hrana sanatoasa pentru minte si corp, cu siguranta ne va respecta si el pe noi”

completeaza Roxana.

Daca vara ardem mai multe calorii, fiind mult mai activi, iarna lenevim mai mult in casa, fapt destul riscant pentru un corp suplu. Reteta Roxanei pentru iarna 2008-2009:

„Cel mai bun mod de a mentine un echilibru intre efortul din timpul verii si «hibernarea» din timpul iernii este sa intensificam vizitele la aerobic atunci cand Mos Craciun imparte dulciurile”.

See Also

Artista prefera totusi sportul in aer liber, nepoluat, pe care il considera si remediul ideal contra celulitei. Nu a apelat pana acum la nutritionist sau antrenor personal pentru ca, spune ea

„…deocamdata corpul meu este prietenul meu, asa ca inca nu am simtit nevoia sa apelez la astfel de specialisti”.

„Sunt adepta sinceritatii, asa ca nu mi-as face nicio operatie estetica.”

Urmareste-o pe Roxy Rocks pe Twitter si pe Formul Official Roxy Rocks

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top