Now Reading
[NEW SINGLE] Sweet Lemon – Make me wanna

[NEW SINGLE] Sweet Lemon – Make me wanna

Putem afirma cu certitudine ca anul 2010 este unul Narcotic, facand referire la proiectul dance-house Narcotic Sound, care a reusit intr-un timp foarte scurt sa-si faca simtita prezenta pe scena muzicii romanesti.
Initial, publicul a facut cunostinta cu piese precum “Suena” sau “Hope”, totul culminand cu o aparitie ca “Mamasita”. Mariuu, Mym si Christian D. ne-au convins de adevaratul lor potential si in cadrul Premiilor Romanian Music Awards 2010 de la Craiova, unde au prezentat un teaser al viitorului single “Danca Bonito”, “Dulce” piesa produsa pentru Delia si au oferit un show de exceptie.
Un nou proiect sub egida Narcotic Sound & Christian D este pe cale sa se impuna, o trupa fresh si cool, formata din trei tineri. “Sweet Lemon” reprezinta rezultatul unei prietenii dintre Andreea Crepcia (voce), Bogdan Ionescu (synth/chitara) si Felix Moldovan (percutie/MC ), ce abordeaza stilul pop dance-electro cu influente. Prima lor piesa se numeste “Make Me Wanna”, o productie evidentiata printr-un sound aparte si un ritm energic ce e gata sa te dezlantuie.

www.narcoticsound.ro
www.sweetlemon.ro
www.youtube.com/narcoticsounddotro

Puteti sa descarcati piesa direct de pe site-ul nostru.

See Also

Sweet Lemon – Make me wanna (Narcotic Sound Extended Version).mp3

Sweet Lemon – Make me wanna (by Narcotic Sound).mp3

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top