Now Reading
DJ SAVA isi relanseaza site-ul

DJ SAVA isi relanseaza site-ul

www.djsava.ro

Succesul celui mai recent single al sau – “I Like (The Trumpet)” nu il face pe DJ Sava sa isi neglijeze fanii. Ba din contra. Cu ocazia implinirii a 9 saptamani consecutive de #1 cu hitul “I Like (The Trumpet)”, Dj Sava isi relansaza website-ul personal, oferind astfel fanilor o noua interfata grafica, mult mai interactiva si mai facila, dar si posibilitatea de update mai rapid. Inca de la prima pagina a site-ului, userul afla sumarul tuturor informatiilor de care este interesat – de la stiri, date ale concertelor, retelele sociale pe care artistul este present, la videoclipuri.

Aftat printre putinii artisti de top care pun accentul atat pe promovarea offline cat si online, DJ Sava este de parere ca prezenta artistului la nivel virtual este din ce in ce mai importanta, atat pe site-ul personal, cat si in ceea ce priveste retelele de socializare.

See Also

“Imi place sa citesc parerile celor care ma urmaresc “la cald”, asa cum si in club oamenii reactioneaza imediat la piesele pe care le mixez. Am ramas uimit de cat de multi urmaresc atat site-ul, cat si ce scriu pe Twitter si Facebook. Atunci cand am publicat gresit o data a unui concert, de exemplu, m-au sunat organizatorii sa le confirm ca ajung pentru ca li se anulasera cateva rezervari importante J Chiar cred ca o prezenta online la zi e cheia unei promovari de succes si din acest motiv am vrut sa ofer o varianta mult mai profi a www.djsava.ro. Sper sa va placa!”

Desi are concerte zilnice, DJ Sava este neobosit. Astfel, artistul pregateste o serie de suprize pentru fanii sai din online si nu numai!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top