Now Reading
Radu Sirbu a semnat noul single Leonid Rudenko

Radu Sirbu a semnat noul single Leonid Rudenko

Cunoscutul interpret, compozitor si producator Radu Sîrbu se pare ca este tot mai sigur în showbizul rusesc. De aceasta data este vorba de colaborarea cu unul dntre cei mai cunoscuti Dj din Rusia – Leonid Rudenko!

Pe lânga faptul ca Leonid este unul dintre cei mai faimosi dj din Rusia el este si singurul muzician rus care a intrat simultan în aproape toate topurile europene de dans în 2006/2007 fiind la fel si singurul muzician de origine rusa reprezentat de catre cea mai mare companie din Europa: “Talpa Music” , care reprezinta, de asemenea, interesele unor artisti precum David Guetta, Faithless, Bob Marley, etc. În 2009 Rudenko a devenit primul artist rus care a semnat cu label-ul muzical Ministry Of Sound.

Melodiile lui Rudenko sunt incluse în seturile celor mai mari dj din lume: Tiesto, Judge Jules, Eric Morillo, Pete Tong, Paul van Dyk etc… La începutul anului 2010 Leonid Rudenko a început o noua; colaborare pentru urmatorul sau single. Artistul apelând la un producator român, Radu Sîrbu a devenit foarte cunoscut ca producator muzical pe piata din Rusia dupa succesul fenomenal al proiectului Dj Layla. Ideea de colaborare dintre Leonid Rudenco si Radu Sîrbu a venit chiar de la casa de discuri a dj-ului. În felul asta a aparut piesa “Goodbye” (Beautiful eyes). Piesa este compusa de Radu Sîrbu & Leonid Rudenko &Ana Sîrbu si a fost lansata de curând pe toate posturile de radio din Rusia. Piesa va beneficia de un videoclip care a fost deja filmat si o data cu lansarea acestuia se va începe promovarea piesei pe piata internationala. Recent întors din Moscova de la “Europa Plus Live”, Radu Sîrbu a declarat ca în urma acestei colaborari cei doi au devenit si foarte buni prieteni iar pe viitor probabil va exista si un feauturing între Leonid Rudenko si Radu Sîrbu.

See Also

Acum însa toata lumea se concentreaza pe noul single “Goodbye” (Beautiful eyes) care va beneficia si de câteva remixuri, inclusiv unul semnat de Radu Sîrbu. Între timp Radu Sîrbu a început colaborarea cu trupa “Fabrica” iar productia muzicala pentru urmatorul single al proiectului va fi semnat de Radu Sîrbu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top