Now Reading
Hermes Models cauta un super model masculin

Hermes Models cauta un super model masculin

Cu toate ca agentia Hermes Models a fost atacata de mai multe bloguri de catre niste anonimi care incercau sa murdareasca imaginea primei agenti de modele masculine din Romania , agentia are inca succes in multe orase ale tari si chiar si in afara tari.
In urma articolelor de atac comandate de catre concurenta , Hermes Models se situaeaza pe primul loc in top si plateste cel mai bine modelele din Romania.

De recent cele mai bune 13 modele masculine ale agentiei Hermes Models au fost prezente la sedinta foto pentru catalogul 2011 UDERWEAR TUAREG by Mondex Romania. Pe langa sedintele foto, modelele au fost invitate la absolvirea Academiei de Moda Tunisiene, unde au facut parte din juriul onorific si au vizionat peste 34 de colectii, moda tunisiana fiind aparte.

Daca vrei sa ai ocazia sa fi printe cele mai bune modele msculine din Romania si ai intre 14 si 28 de ani, inaltime peste 1.79 m, constitutie atletica, aspect placut si esti fotogenic atunci agentia Hermes Models te astepa la preselectie, intre 20 septembire si 5 decembire, in orasul tau, unde poti castiga o multime de premii:

Premiul 1: 1.500 euro

Premiul 2: o excursie in Rgipt pt 2 persoane

See Also

Premiul 3: un laptop


What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top