Now Reading
Moda dedicata 100% pentru barbati la Cluj

Moda dedicata 100% pentru barbati la Cluj

Cele mai frumoase modele masculine vor defila la a III-a editie a Male Fashion Week. Evenimentul este singurul festival de moda dedicat 100% modei pentru barbati si organzat la Cluj.

Male Fashion Week va avea loc in perioada 4-8 martie si isi vor prezenta colectiile designerii si casele de moda atat din Romania cat si din strainatate. Nu vor lipsi de la eveniment nici designerii debutanti.

100 de manechine vor defila pe podiumul Male Fashion Week Cluj. O echipa formata din 15 profesionisti va asigura serviciile de  make-up si hair styling pentru eveniment.

Fiecare zi de festival este dedicata unei teme astfel ca pe podium vor fi prezentate colectii cu tinute sport, lenjerie, casual si de gala.

“Primele doua editii care au avut loc au fost primite bine de publicul participant. In acelasi timp a fost o noutate pentru ei dat fiind faptul ca un astfel de eveniment nu s-a mai organizat pana acum. 100 de manechine vor defila pe podiumul Male Fashion Week Cluj. O echipa formata din 15 profesionisti va asigura serviciile de  make-up si hair styling pentru eveniment.  Fiecare zi de festival este dedicata unei teme astfel ca pe podium vor fi prezentate colectii cu tinute sport, lenjerie, casual si de gala”,

a declarat Stefan Florea, organizatorul Male Fashion Week Cluj.

Premii in cadrul Male Fashion Week Cluj

Organizatorii vor acorda premii in cadrul Male Fashion Week Cluj atat manechinelor cat si designerilor si a caselor de moda participante. Astfel, vor fi acordate distinctii pentru Cel mai  frumos model masculin, Cel mai bun debut , Cea mai populara colectie si  Cel mai bun brand vor fi premiate.

Premiile vor fi acordate in urma unei jurizari realizate de fotografi profesionisti, profesori de la Universitatea de Arta si Design din  Cluj Napoca dar si de catre invitati din show-bizz-ul romanesc.

Caravana pentru Cel mai frumos model masculin din Romania continua!

Caravana “Cel mai frumos model masculin din Romania” continua pana in data de 7 martie 2011.

See Also

Proiectul a inceput in luna ctombrie si primul casting a avut loc la Cluj unde participat peste 200 de baieti cu totii ambitionandu-se sa ajunga a prezenta tinute vestimentare in cadrul Male Fashion Week.

Caravana a fost ceruta in intreaga tara, sute de tineri frumosi dorindu-si o sansa la celebritate.

Toti cei care doresc sa participe la casting, trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 14 si 28ani, inaltimea peste 1,79 m, aspect fizic placut si sa fie  si fotogenici.

Detaliile despre urmatoarele opriri ale caravanei “Cel mai frumos model masculin din Romania” vor fi anuntate in curand de organizatori.

Sursa: www.hermesmodels.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top