Now Reading
Manechinii Hermes Models prezinta pentru NON by KIM si Mondex la Cluj Fashion Week

Manechinii Hermes Models prezinta pentru NON by KIM si Mondex la Cluj Fashion Week

Cei mai frumosi baieti vor defila la a II-a edi?ie a Cluj Fashion Week . Hermes Models particip? la Cluj Fashion Week cu 26 de manechine.

Modelele vor prezenta colectia realizata de designerul olandez NONbyKIM. NON by KIM este o colectie pentru sezonul primavar?-vara 2011 si va fi prezentata in exclusivitate de manechinele agentiei clujene, Hermes Models.

Defilarea va avea loc ast?zi, 11 noiembrie, la ora 20:00 ?i se va desfasura în Terminalul Aeroportului International Cluj, in spatiul special amenajat pentru Cluj Fashion Week.

Manechinii Hermes Models vor mai urca pe podiumul Cluj Fashion WeeK  si pe data de 12 noiembrie pentru prezentarea colectiei realizate de Mondex  Sibiu. Prezentarea va avea loc in clubul Bamboo incepand cu ora 24:00.

Editia a doua a Cluj Fashion Week  a inceput miercuri, 10 noiembrie si se va încheia sambata, 13 noiembrie.

See Also

Organizatorii au ales pentru aceasta editie, ca prezentarile sa aiba loc in trei locuri. Manechinele vor defila, pe langa catwalkul Hotelului FULTON , in doua locuri mai putin conventionale, curtea unui hotel clujean, dar si terminalul Aeroportului International Cluj.

Olandezii au considerat ca baietii clujeni de la HERMES MODELS sunt cei mai potriviti din toti cei 200 de baieti care au participat si de la alte agentii de modele din tara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (3)
  • 1. Manechinii de la Hermes nu sunt cei mai frumosi.
    2. Au prezentat si alti manechini care nu sunt inglobati in acea “agentie”
    3. Mondex nu are nimic de-a face cu CFW 2

  • @IRINA Nu este scris ca cei de la Hermes sunt cei mai frumosi ci ca 26 de manechini , cei mai frumosi de la Hermes, vor defila.

  • Corect !
    Nu este scris ca cei de la Hermes sunt cei mai frumosi ci ca 26 de manechini , cei mai frumosi de la Hermes, vor defila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top