Now Reading
Ce ne-am face fara tine: Andreea Balan!

Ce ne-am face fara tine: Andreea Balan!

Se pare ca Andreea Balan nu inceteaza sa ne uimeasca si o spun din punctul de vedere al unui fan. Este o artista care stie ce vrea si care are o legatura foarte stransa cu fanii ei.

Iata si dovada: recent artista a postat pe contul ei de Facebook si Youtube un mesaj ( nu primul si cu siguranta nici ultimul ) in care vorbeste despre iubirea pe care o simte pentru fanii ei si despre concursul Andreea Balan Dance Off.

In clip, cum bine veti putea vedea, Andreea Balan nu stie ce pereche de ochelari sa aleaga din cele 8 perechi mega gigantice de culoare rosie, pentru petrecerea PUMA. Toate acestea pentru ca nu mai vrea sa apara in categoria celor prost imbracate dar in schimb tot mai des gasim articole despre chilotii tai Andreea….ce vei face in privinta asta?

Asa cum spui tu, Andreea:

“…eu fara voi nu as fi rezistat atatia ani in muzica romaneasca si nu as face atatea lucruri frumoase, pentru ca voi imi dati putere, voi ma faceti sa merg mai departe si datorita voua eu devin tot mai kinky si mai glumeata…”

Nu ai fi rezistat atatia ani in muzica romaneasca daca nu ai fi avut talent si asa cum spune si cineva pe Youtube “de fiecare data ne-ai surprins cu fiecare aparitie, asta te face diferita de ceea ce exista pe piata muzicala din Romania. Toti artistii surprind in felul lor insa, tu starnesti curiozitatea si celor care te plac mai putin sau deloc. Ramai in continuare la fel iar noi, fanii tai, o sa te sustinem in toate!”

See Also

Va las aici cateva poze de la petrecerea PUMA pe care Andreea le-a postat pe contul ei oficial de Twitter si Facebook si sper sa va placa la fel de mult cum imi placut si mie.

P.S: Pana la urma Andreea a decis sa poarte toate perechile de ochelari si sincer we are “Crazy About You

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)
  • andreea iti multumesc pentru mesajul de pe facebook ,sipentru tot ce faci pentru noi fanii ,si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fara andreea balan ,nu am avea un rost pe lume fara andreea

  • iti multumesc andreea ca existi si ne bucuri cu toate surprizele pe care le faci pentru mine ,te iubesc mult de tot cu drag flory

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top