Now Reading
Directia 5 lanseaza proiectul special “Cinema love”

Directia 5 lanseaza proiectul special “Cinema love”

Cat Music si Directia 5 te invita marti, 21 decembrie 2010, de la ora 16.00, in Memories Lounge Concept (str.Batistei nr.16) la Concerina de presa “Cinema Love”.

Legendara trupa, lanseaza albumul “Cinema love”, un album special care include melodia cu acelasi nume, aleasa pentru a participa la Selectia Nationala Eurovision.

Albumul “Cinema love” se va distribui gratuit pana pe 30 decembrie 2010 in cadrul evenimetelor si concertelor Directia 5. Pe langa piesa “Cinema love” acesta contine hituri Directia 5, precum “Noaptea esti doar a mea”, “Obsesia”, “Esti ingerul meu” sau “Ai un loc”, in total 14 melodii din repertorul trupei.
Cu o exerienta de aproape 20 de ani pe piata muzicala romaneasca, Directia 5 se afla la a doua participare la Selectia Nationala Eurovision ( au participat in 2000 cu piesa “Daca ai sti”). Piesa ”Cinema love”, ce concureaza la aceasta editie, se inscrie perfect in stilul caracteristic Directia 5. “Nu are ceva festin, dar are un stil special si ni se pare potrivit pentru directia in care Eurovisionul s-a desfasuarat in ultimii ani” – Marian Ionescu.

Conferinta de presa dedicata lansari albumului “Cinema love” va avea loc marti, 21 decembrie, de la ora 16.oo la Memories Lounge Concept (str.Batistei nr.16) face parte din seria de evenimente ce promoveaza “Cinema Love”, piesa aleasa pentru a participa la Selectia Nationala Eurovision transmisa de Televiziunea Romana in seara de Revelion.

See Also

Puteti urmari videoclipul piesei “Cinema Love”- Directia 5 aici:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top