Now Reading
Andra lanseaza concursul “Facebook love”

Andra lanseaza concursul “Facebook love”

Andra a fost dintotdeauna una dintre artistele ce au oferit cu fiecare sarbatoare, surprize speciale fanilor sai.
Iata ca nici de Valentine’s Day, artista nu se putea lasa mai prejos.
Andra a lansat astazi, pe contul sau oficial de Facebook, concursul Facebook love, ce ofera cadouri minunate fanilor indragostiti.

Pentru ca vine Ziua Indragostitilor, as vrea sa ne amintim cu totii de ce ne-am indragostit de persoana de langa noi, sa ne bucuram de prezent, sa ne gandim zambind la viitor, dar sa ne si amintim mereu cu drag de trecut pentru ca datorita celor traite pana acum suntem cei de astazi. Mi-ar placea sa vad fotografia care va reaminteste de un moment special trait langa iubitul sau iubita voastra: poate ca e prima voastra vacanta impreuna, valsul de la nunta voastra, momentul in care v-ati adus acasa copilul sau poate prima voastra cearta. O fotografie pe care, cand o priviti, parca ascultati o poveste, ca doar o fotografie spune o mie de cuvinte.

Puneti un tag cu “andramusic” pe fotografia pe care vreti sa o inscrieti in concurs, iar eu voi putea astfel sa o vad.

See Also

Pe 14 februarie voi alege fotografiile care m-au emotionat cel mai tare si le voi premia: pe cea care mi-a placut cel mai mult o voi premia cu un aparat foto digital Sony, iar pe urmatoarele 10 cu un album foarte drag mie, unul cu piese de dragoste pe care le puteti asculta alaturi de jumatatea voastra: “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”

Noi le uram succes tuturor celor ce vor participa la acest concurs!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top