Now Reading
UPDATE: Anthony Icuagu & Ianna – “The cave of life”

UPDATE: Anthony Icuagu & Ianna – “The cave of life”

La scurta vreme de la finala nationala Eurovision Romania, unde Ianna si Anthony, s-au numarat printre cei 13 finalisti, iata ca locul doi obtinut in urma punctajelor juriului si publicului i-a ambitionat pe cei doi, sa mai participe o data..de data aceasta, insa, pentru Republica Moldova, dat fiind faptul ca Ianna este de origine de acolo.
Piesa pe care cei doi au inscris-o astazi pentru preselectiile din Republica Moldova se numeste “The cave of life si este inspirata dintr-un mit romanesc, unde fiecare dintre noi isi gaseste iubirea adevarata.

Piesa a fost compusa de catre Anthony si orchestrata de Andy Platon si reprezinta un stil nou pentru frumoasa Ianna, care beneficiaza de un superb pasaj pop-opera.
Cat priveste momentul scenic, daca vor fi norocosi de a intra in finala, cei doi promit un show plin de energie, in stilul Ruslanei.
Suna bine…speram ca vom mai auzi de talentatul Anthony si frumoasa si talentata Ianna.

Vom reveni cu informatii.

Credit foto: Vladimir Chetroi

See Also

UPDATE: Astazi pe site-ul Eurovisionary a aparut si piesa celor doi, in varianta de demo, insa, urmand sa “sufere” modificari de sound, in cazul in care vor intra in finala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top