Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Dj Project: “Nu exista punctul maxim intr-o cariera, se poate tot timpul mai bine”

EXCLUSIV! Interviu Dj Project: “Nu exista punctul maxim intr-o cariera, se poate tot timpul mai bine”

Weekendul acesta mi-a prilejuit ocazia de a ma intalni cu “trupa sufletului meu”, asa cum imi place mie sa o denumesc, Dj Project.
Dupa un concert electrizant, in care fanii au cantat alaturi de Giulia, Gino si Maxx versurile fiecarei piese, concert ce poate fi caracterizat prin doua cuvinte: energie si muzica buna, i-am luat pe cei trei la un scurt interviu, in care am vorbit despre muzica, presa din Romania, dar si despre planurile lor de viitor.

In exclusivitate am aflat ca trupa Dj Project se afla in prezent in plin proces de finalizare a noului lor single, o piesa ce va fi tot in limba romana, ce inca nu are titlu, deoarece ei prefera ca titlul sa il puna pe final, si care va ajunge, asa cum ne-au obisnuit, in heavy rotation la majoritatea posturilor de radio de la noi.

Va lasam cu interviul si cu un mesaj video din partea Giuliei, pentru toti cititorii Star Gossip.

1. La 10 ani de cariera, care considerati ca a fost punctul maxim si cel sub zero grade pentru voi? Considerati ca inca va puteti reinventa si in ce fel?

Nu exista punctul maxim intr-o cariera, indiferent de tipul de artist. Se poate tot timpul mai bine. Iar cel sub zero grade este cel cand am cantat la – 20 de grade, si cu un public restrans, la voi, la Braila. Cat despre reinventare, Dj Project este deja un gen de muzica, in care se transmit mesaje de dragoste, la fiecare piesa schimbam ritmul, sunetele, beat-ul, absolut tot.

2. Daca ati fi responsabili cu playlisturile radiourilor din Romania ce piesa in heavry rotation?

Ne plac foarte multe trupe romanesti, imi plac compozitorii fresh care au venit din spate. Nu mai exista Marius Moga sau Laurentiu Duta, care faceau o piesa si deja ajungea hit. Acum sunt tot felul de proiecte noi, de succes: Narcotic Sound cu Matteo, Deepside Deejays, Residence Deejays cu Frissco, HaHaHa Production, sunt doar cateva dintre ele. Totul se bazeaza pe lucrul in echipa, care in afara este practicat de zeci de ani de zile.

3. O intrebare mai directa … Cat credeti ca o sa mai tina stilul de muzica popcorn, clubbing in Romania?

Stilul popcorn nu este neaparat un stil de muzica. Sunt foarte multe trupe romanesti, unde casele de discuri unde sunt semnate, au interese in a promova acel artist sau acea trupa. Popcorn-ul este un stil de muzica foarte usor de produs si de consumat si cat timp cineva are interes sa il tina in viata, il tine.

4. Apropo de vanzari, sunteti adeptii albumelor sau ai single-urilor lansate?

Depinde…un artist poate sa lanseze un album la un an – doi, iar single-ul il lanseaza drept un extras de pe album. Stiu ( n.r. Gino Manzotti) din sursa sigura ca nu prea se mai vand albumele, nu prea mai are nimeni incredere sa mai cumpere albume, si mai ales albume romanesti.

5. Cum vedeti evolutia muzicii romanesti, ce credeti ca ne rezerva viitorul?

Muzica dance a mers inca de cand am fost copii, merge si va merge in continuare, clar. Iar, in ultimii ani, de cand a “prins” si in Romania sistemul muncii in echipa, sunt foarte multi artisti dance, ce vand in afara, ce se difuzeaza pe radiouri, etc.

6. Recent, fosta voastra colega, Ellie White si-a lansat primul single solo. Considerati ca acum sunteti intr-o competitie directa?

Nu. Mai intai, Elena nu este un compozitor, e doar o cantareata, iar de la a interpreta muzica, pana la a o compune, este cale lunga. La Dj Project este vorba de patru-cinci compozitori care lucreaza la o piesa. Noi inca tinem legatura cu Elena, vorbim in continuare cu ea si este posibil sa avem o noua colaborare. Insa nu cred ca exista termen de comparatie intre noi si Elena, iar piesa ei, la ce poate ea sa cante, e slabuta, din punct de vedere strict al consumatorului de muzica.
Ma asteptam (n.r. Gino Manzotti) de la Elena si de la cei care lucreaza cu ea sa iasa cu o piesa foarte puternica, care sa ajunga asa cum au ajuns cele de la Dj Project, de pe locul 100, direct in top 10.

7. Ce parere aveti despre media din Romania si cum o priviti, ca pe un prieten sau ca pe un dusman?

Noi am incercat mereu sa nu avem nici o legatura cu scandalurile din media.

See Also

8. Cum tineti legatura cu fanii?

E greu sa tinem legatura cu fiecare dintre ei, pentru ca inregistrat, avem milioane de fani in Romania si la fel si pe plan international. Insa incercam sa ii tinem aproape prin intermediul online-ului ( Facebook, twitter, mess, mail), si telefonic.

9. Sunteti la curent cu ceea ce se scrie despre voi in online? Va influenteaza in vreun fel?

Nu, deloc, pentru ca fiecare scrie ce vrea acolo. In primul rand, prin comentarii, care tind sa fie malitioase, si apoi stirile din online sunt umflate. Ultima stire ce s-a scris despre noi a fost ca am avut o altercatie in Chitila cu jandarmii de acolo, tot felul de lucruri inventate…E bine sa stai cat mai departe de toate astea.

10. Ce planuri de viitor aveti, legat de cariera Dj Project?

Luna viitoare vom lansa “best of-ul” , pentru ca avem deja 10 ani, ce va contine cinci piese noi, va urma si un videoclip, la noul nostru single, in limba romana, nu va putem spune cum se numeste, pentru ca textul se face la sfarsit, insa promitem ca o sa va placa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top