Now Reading
New project: Cuantune – “Stand up on your feet”

New project: Cuantune – “Stand up on your feet”

CUANTUNE este o prezenta noua pe scena muzicala autohtona, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe membrii trupei sa castige un numar impresionant de admiratori intr-un timp scurt, doar la finalul anului trecut fiind aplaudati de aproximativ 3000 de spectatori in deschiderea concertului Nouvelle Vague de la Sala Palatului.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Michael Acker (bas, contrabas), Andreas Aron (contrabas), Matt Smith (tobe), Jimmy Czerkesz (chitara) sau Mandela (flaut). Dupa vacanta de iarna, membrii proiectului nu-jazz au pregatit o noua piesa, primul lor single oficial, “Stand up on your feet (We’re having a party)”, ce poate fi ascultat pe pagina oficiala a trupei.

“Stand up on your feet (We’re having a party)” se remarca printr-un sound inedit, in care impletirea jazz-ului clasic cu beat-urile moderne ofera autenticitate intregii compozitii. Cu o energie debordanta si cu mai multa siguranta decat ne-am astepta de la o trupa tanara, single-ul este o demonstratie de creativitate, o compozitie sofisticata, ce speculeaza inteligent confluenta unor genuri muzicale ce la o prima ascultare ar putea parea contradictorii. Atentia ascultatorului este captata inca de la primele acorduri ale piesei de ritmul subtil si elegant, usor melancolic, al intro-ului cu influente hip-hop/R’n’B, dinamica melodiei crescand apoi treptat pentru a face loc vocii inconfundabile a lui Elizabeth.

See Also

Surprinzand prin creativitate, sound si prin mesajul pozitiv, noul single Cuantune atrage atentia asupra unei noi generatii de artisti romani ce doreste si poate sa se exprime si altfel, fara a urma retetele de succes garantate de tendintele muzicale actuale

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top