Now Reading
Interviu exclusiv: Cuantune – “vrem sa transmitem un vibe bun celor care ne asculta”

Interviu exclusiv: Cuantune – “vrem sa transmitem un vibe bun celor care ne asculta”

Va povesteam saptamana trecuta ca am descoperit ca in Romania nu doar popcorn-ul poate face succes. Recunosc ca despre proiectul Cuantune, am aflat de abia acum (desi membrii sai au state vechi in muzica romaneasca), insa e atat de genial incat nu m-am abtinut sa nu le iau celor doi membri, ai acestui proiect, Eliza si Mario si un interviu.
Va lasam pe voi sa ii cunoasteti mai bine in cele ce urmeaza:

1. Hello, Cuantune! Ne bucuram sa va avem drept “invitati” in paginile Star Gossip!
Pentru inceput si pentru o trupa debutanta, spuneti-ne cum a luat nastere povestea Cuantune si de ce acest nume de trupa?

Cuantune: Hello Star Gossip! Ne bucuram sa va fim “invitati”. Site-ul vostru este o gazda minunata pentru muzica romaneasca!
Eliza: Povestea Cuantune a luat nastere dupa succesul primului single inregistrat (I’ve seen you) in colaborare cu Mario, cand am decis sa incercam un proiect nou ca sound si ca gen muzical pentru piata romaneasca. Spun asta pentru ca fiecare a adus propria influenta in Cuantune. Numele l-am ales impreuna , o sinteza a doua cuvinte (cuantum si tune) care, ne-am gandit noi, ar descrie cel mai bine ceea ce cream.

2. Ce mesaj incearca sa transmita muzica voastra?

Cuantune: Ai putea spune ca incercam sa schimbam lumea in bine prin mesajul nostru pozitiv. Probabil e imposibil, dar cu siguranta vrem sa transmitem un vibe bun celor care ne asculta.

3. Stim ca ati avut si cateva concerte prin tara, care a fost reactia publicului?

Cuantune: Chiar daca publicul nu a fost tocmai numeros, oamenii prezenti s-au simtit bine in compania noastra, ca si noi de altfel. Este important sa-ti fidelizezi publicul indiferent de cat de numeros este, iar noi asta incercam sa facem acum, la inceput de drum.

4. Considerati ca mixul dintre muzica jazz si cea comerciala reprezinta o provocare pentru piata muzicala romaneasca? De ce nu v-ati oprit doar la jazz?

Mario: Din contra, credem ca daca vom prezenta publicului muzica jazz cu un sound actual, este foarte posibil ca acesta sa se indragosteasca de ea si sa o aprecieze la adevarata ei valoarea.
Eliza: Jazz-ul este un gen muzical care necesita multe cunostinte si experienta pentru a atinge un anumit nivel si totodata satisfactii. Nu m-am oprit la jazz, pentru ca acest drum e lung, iar pe parcurs imi permit sa creez , jucandu-ma si cu alte genuri muzicale.

5. Ce asteptari aveti de la primul vostru single lansat oficial, “Stand up on your feet”?

Cuantune: Speram sa aiba priza la public! 🙂

6. Pe YouTube am descoperit si cateva piese ceva mai vechi de-ale voastre. De ce a durat atat de mult pana la lansarea single-ului oficial?

Cuantune: A durat atat de mult pentru ca suntem perfectionisti si de fiecare data gasim cate ceva nou de schimbat, dar intr-un final “Stand up on your feet” a fost lansata in varianta originala. Mai e si problema radiourilor, care din pacate s-au dovedit a fi nu tocmai curajoase in ceea ce priveste difuzarea pieselor care nu se potrivesc playlistului lor obisnuit.

7. Va doriti sa ajungeti cunoscuti si in afara cu muzica voastra?

Mario: Targetul principal acesta ar fi, mai ales datorita faptului ca muzica noastra ar fi cel mai bine vazuta in multe tari din afara.

8. Referitor la presa, va e teama de stirile mai putin prietenoase, ce ar putea aparea despre voi?

Cuantune: Ce pot scrie rau despre noi? Deocamdata feedbackul a fost pozitiv si nu am devenit atat de cunoscuti incat sa fim un target pentru presa de scandal. Iar in privinta criticilor, sunt binevenite atat timp cat vin din partea unor persoane competente.

See Also

9. Ce importanta acordati online-ului?

Eliza: Destul de mare. In prezent, internetul este una din cele mai bune modalitati de promovare.

10. Cum pastrati legatura cu fanii si pe unde va mai putem vedea prin tara?

Cuantune: Suntem sociabili la concerte, si avem conturi pe majoritatea site-urilor de socializare publica.

11. Lasati un mesaj pentru toti cititorii site-ului Star Gossip si admiratorii vostri!

Cuantune: Savurati adevarata placere oferita de un single deosebit! Cu alte cuvinte, enjoy having THIS party!

YouTube oficial
Facebook oficial

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top