Now Reading
Eurovision 2011: pregatiri intense pentru participarea Romaniei

Eurovision 2011: pregatiri intense pentru participarea Romaniei

Au mai ramas trei luni pana la plecarea delegatiei romane la Dusseldorf, iar pregatirile pentru participarea la concursul Eurovision din acest an sunt un toi.
Gabriel Baruta, compozitorul piesei Change, lucreaza la forma finala a acesteia. La orchestratia piesei, el a colaborat cu violonisti de la filarmonica din Oradea si alti instrumentisti, iar rezultatul final promite sa fie unul foarte bun.

In paralel, echipa din TVR a demarat mai multe actiuni pentru o cat mai buna prezentare a Romaniei la concursul din luna mai. Pe plan intern, au loc discutii cu stilisti si fotografi profesionisti, coregrafi, alti specialisti, sponsori, iar pe plan international, sunt in toi discutiile cu oficialii EBU, cu reprezentantii celorlalte televiziuni participante, cu jurnalisti straini. In acest sens, detaliile despre turneul de promovare si intalnirile pe care baie?ii de la Hotel FM le vor avea cu presa si publicul din fiecare tara sunt in curs de finalizare.

See Also

Zilele acestea, cei trei membri ai trupei Hotel FM se afla la Bucuresti (ei locuiesc in Oradea) unde vor avea un program incarcat:iîntalniri cu stilisti, sedinte foto, mai multe sesiuni de inregistrari, interviuri, prezente în diverse emisiuni tv. Astfel, publicul larg va avea ocazia sa ii vada in direct la emisiunile Tonomatul DP2 (vineri, 28 ianuarie, de la ora 8.10 la TVR 2), Ne vedem la TVR (sambata, 29 ianuarie, de la ora 15.15 la TVR 1) si Super oferta : Hotel FM ! (duminica, 30 ianuarie, de la ora 21.10 la TVR International).
Luni, 31 ianuarie, trupa Hotel FM, in postura de reprezentanta a Romaniei la Eurovision, va avea o prima intalnire oficiala cu presa centrala. In cadrul acestei intalniri ei vor vorbi despre cum au reusit aceasta performanta, care este povestea lor si despre cum se pregatesc pentru cea mai important? competitie din viata lor – Eurovision 2011.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top