Now Reading
Videoclip: Stereosonic- “We rollin”

Videoclip: Stereosonic- “We rollin”

Proiectul lui Dj Almud, care-l are ca producator executiv pe Dj Konstantin, lanseaza, astazi primul videoclip din cariera – We Rollin’.

“We Rollin’, al doilea single al nostru, a avut un real succes prin cluburile din toata tara, asa ca, prin luna decembrie, am decis, impreuna cu Konstantin, sa ii facem si un clip. Prin urmare, ne-am adunat fortele si prietenii si am pus de-un video

declara Almud

Filmat pe parcursul unei luni intregi, videoclipul a avut o echipa cat se poate de iesita din tipare, regizorul fiind chiar la primul “gig” de gen. Numele lui, Konstantin:

Este primul videoclip pe care il regizez, si, sincer, cred ca mi-a iesit destul de bine. Ce-i drept, nu cred ca ma descurcam asa de bine daca nu beneficiam si de ajutorul lui Edward Aninaru (photographer), omul din spatele camerei, de sfaturile lui Almud si de mana talentata a lui Ciprian Florea, editorul nostru./blockquote>

See Also

Povestea clipului este una cat se poate de simpla, una care vrea sa transmita un singur mesaj: muzica romaneasca sparge granitele si cucereste intreaga lume, party-ul este la ordinea zilei, iar buna-dispozitia nu trebuie sa lipseasca din meniul nimanui!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top