Now Reading
Megaconcert Horia Brenciu la Sala Palatului

Megaconcert Horia Brenciu la Sala Palatului

Horia Brenciu vine cu surpriza primaverii si anunta primul sau concert la Sala Palatului. Evenimentul va avea loc pe 25 martie si va pune in scena un spectacol de neuitat.

Genul de concert, pe care-l voi performa alaturi de orchestra mea este unul interactiv! Cred sincer ca publicul este jumatatea muzicala a unui artist, in fiecare spectacol. Sunt unii care ma vor descoperi chiar atunci, pe 25 martie. Altii isi vor intari parerea ca sunt un pic mai… nebunatic decat prevede legea! In orice caz, fiecare va pleca de la show cu o amintire… Schimbul pe care-l propun este ca noi sa le dam bucurie, iar ei, aplauze. Mi se pare un troc cinstit, nu? Spectacolul va fi compus din: 15% dans, 35% cantec, 30% priviri, 20% atingeri si inca 50% dragoste! V-ati dat seama ca nu e un show normal, pentru ca partile totalizeaza 150%! Asa lucrsm noi – ne dsruim TOTAL! Combinam pasiunea si talentul cu tehnica ireprosabila a luminilor si sunetului si obtinem un spectacol de neuitat! Va astepta.

povesteste Horia.

See Also

Biletele s-au pus in vanzare pe 28.01.2011 la Sala Palatului, Teatru National, Statia de metrou Unirii 1 si 2, Diverta, Eventim si online pe http://www.biletedelatati.ro, www.vandbilete.ro si toate siturile de
specialitate.
Pretul biletelor este: 200 ron; 150 ron; 100 ron; 50 ron.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top