Now Reading
New project: Toni Tone feat. Lexi – “Forever alive”

New project: Toni Tone feat. Lexi – “Forever alive”

DJ Toni si DJ Tone sunt cei doi componenti ai Toni Tone, unul dintre cele mai noi proiecte muzicale din Romania, iar pentru primul lor single au ales sa colaboreze cu Alexandra aka Lexi.
Pasionat de muzica inca din copilarie, cu ajutorul unei clape si al unui calculator,DJ Toni – Toni Valentin Ene, incepe sa compuna linii melodice si experimenteaza sound-ul tehno, house, funky, influentat de muzica celor de la Faithless, Roger Sanchez sau Van Buuren etc.

Nu dupa mult timp, talentul sau este remarcat de catre DJ Tone, un pasionat al muzicii, care, sub numele de T-Zone lanseaza unul dintre primele albume house din Romania, iar succesul nu intarzie sa apara.
In paralel cu activitatea de DJ de club, Mircea aka DJ Tone incepe o serie de colaborari cu emisiuni TV de succes si alaturi de DJ Toni pune bazele proiectului Toni Tone.
Toni Tone promite un sound nou, diferit de ceea ce exista acum pe piata muzicala, iar „Forever Alive”, primul lor single, produs de catre baietii de la Sunrise Inc, sustine afirmatia baietilor.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top