Now Reading
Black Eyed Peas, Usher , Slash , X-Tina Aguilera & Eminem – live @ Super Bowl Party 2011

Black Eyed Peas, Usher , Slash , X-Tina Aguilera & Eminem – live @ Super Bowl Party 2011

In acest weekend starurile au luat cu asalt petrecerea gazduita de catre editia din 2011 a galei Super Bowl, din Dallas.
Black Eyed Peas au promis un show pe cinste si s-au tinut de cuvant. Cei patru membri ai trupei si-au incantat din nou fanii prezenti cu piese precum “I gotta feeling”, “Boom boom Pow” sau “The time” momentul surpriza al serii fiind duetul incendiar dintre Fergie si Slash pe piesa “Sweet child of mine” ( Guns’n’Roses).
Al doilea invitat surpriza al serii a fost Usher, care de data asta s-a ocupat de fanele prezente la acest show, cu o coregrafie de exceptie, inlantuit, pe piesa “OMG”.

Eminem a fost prezent in cadrul galei Super Bowl prin intermediul big screen-urilor ce au difuzat doua reclame al caror protagonist a fost alter ego-ul celebrului rapper, una pentru ceaiul Lipton Brisk Iced Tea, cealalta pentru renumita gama de masini Chrysler.

See Also

Momentul comic al serii a fost reprezentat de catre interpretarea Christinei Aguillera a imnului national, emotiile coplesind-o pe artista care a uitat versurile….la propriu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top