Now Reading
t.A.T.u au lansat filmul “You and I”

t.A.T.u au lansat filmul “You and I”

t.A.T.u (in rusa TATY) este un duet faimos de muzica pop format la Moscova, Rusia in anul 1999 de catre Ivan Shapovalov. Componentele grupului sunt Iulia Volkova si Lena Katina. Cele doua au format cea mai comercializata formatie ruseasca pe plan international, avand o multime de fani raspanditi pe toate continentele. Primul album lansa de catre cele doua, intitulat 200 po vstrecinoi ( in engleza 200 km/h in the Wrong Lane) a fost prima compilatie a unui act rusesc care a castigat discul de platina pe plan international, pentru amblele versiuni. Ultimul lor material discografic a fost lansat in 2009 iar titlul albumului este ” Waste Management“; pe acest album se afla si coloana sonora a filmului “You and I”, piesa “You and I” si mai multe piese care sunt interpretate in film.

You and I, avand ca sub titlu , Finding t.A.T.u, este o drama care a avut premiera in 2011. Filmul a fost regizat de Roland Joffe, reprezentand o versiune fictiva a unor evenimente reale adaptat din romanul t.A.T.U Come Back.

In Film au jucat Mischa Barton , Shantel VanSanten , Julia Volkova si Lena Katina .

Este vorba despre Janie Sawyer, o fata lesbiana adeloscenta americanca care locuieste la Moscova. Povestea continua prin faptul ca Janie incearca sa scape de viata ei singuratica de la Moscova, prin dragostea ei pentru muzica. Sawyer o cunoaste pe Lana Starkova pe un fansite a trupei pop – t.A.T.u. Lana, captiva intr-un sat de langa Moscova incearca in mod disperat sa fuga, sa ajunga la Moscova, asa fetele dezvolta o conexiune instant. Cele doua fete adapteaza un poem creat de Lana pe un cantec si il posteaza pe internet. Managerul trupei t.A.T.u asculta cantecul si contacteaza fetele in speranta ca vor permite Lenei Katina si Yuliei Volkova sa inregistreze piesa. Starkova si relatia ei cu Sawyer devine apoi un catalizator pentru o serie de aventuri.

Distributia:

Mischa Barton [13] – Starkova Lana
Shantel VanSanten – Sawyer Janie
Alex Kaluzhsky [14] – Dima
Crezul Charlie-Miles – Ian
Desyatnikov Igor – Ivan [15] Lena Katina – Propriul rol
Yulia Volkova – Propriul rol
Byelonogov Aleksandr – Max
Anton Yelchin – Nikitin Edvard
Mattsson Helena [14] – Kira
Yekaterina Malikova – Marina

See Also

Pe 25 Ianuarie a avut loc premiera filmului, insa doar din data de 3 Februarie a putut fi urmarit pe marile ecrane ale cinematografelor rusesti! Pe 6 Februarie a avut loc premiera si in America.

Va lasam mai jos cateva poze de la premiera filmului si trailer-ul oficial.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top