Now Reading
New artist: Andre Ola – “Erase you”

New artist: Andre Ola – “Erase you”

Fiecare generatie are idolii sai. Daca Madonna a incoltit in gandul fetelor dorinta de a fi “Material Girl”s, iar Lady Gaga ne-a pus pe jar alaturi de “Alejandro”, Andre Ola canta despre acea iubire ce loveste vara si se prelungeste dincolo de apus. Primul sau single, “Erase you“, poate fi ascultat deja pe Radio 21 si ZU, iar comparatiile cu Miley Cyrus si timidul, dar iubaretul Justin Bieber, n-au contenit sa apara.

Cu sinceritatea specifica varstei, Andre Ola numeste drept referinte artiste ale caror voci transcend vremurile: Tina Turner, Whitney Houston, Madonna sau Janet Jackson, atrasa mai mult de calitatile vocale ale acestora decat de ‘ambalaj’.

Nu vreau sa fiu Whitney, vreau sa fiu Whitney+Madonna+Janet la un loc! Si mai am multe de invatat pentru asta, dar sunt pregatita pentru orice.

Andre Ola s-a nascut in Constanta in urma cu 14 ani, iar parintii au numit-o Andreea Olariu. Vocea ei a rasunat puternic in Italia, la concursul de muzica dedicat “Io Canto”, unde a castigat premiul special al juriului, “Bravo Bravissimo”, o bursa de studii in Milano si invitatia de a participa la un turneu de 10 saptamani in cele mai mari orase ale Italiei. Intre aceste concerte a inregistrat in studioul lui Marius Moga piesa “Erase you”, semnata deja in Italia, Spania, Polonia, Grecia, Israel si Romania. Si are doar doua medii de 9.

Erase you” este compusa de Moga impreuna cu Ciprenko si Helene. Piesa este un featuring cu Helene, vocea feminina a piesei “Save me” de la Morandi, dar al carei ‘touch’ pe “Erase you” nu este deloc timid. Prietenia intre cei patru s-a creat astfel:

See Also

Am intrat in studio si Marius alesese deja o piesa. Asa ca Helene, Marius, Ciprenko si cu mine, am stat vreo 2 ore incercand diferite linii melodice, pana cand MM a zis “Stop, nu e potrivita piesa, facem alta de la zero. A pus mana pe pian, si am inceput sa cantam, Ciprenko a mesterit niste tobe, am gasit refrenul si in 20 de minute eram deja in cabina de voci inregistrand o piesa pe care n-am mai auzit-o niciodata. A fost socant putin, la “Io Canto” invatam piesele pe derost, le visam si-n somn, iar aici a trebuit s-o cant aproape instant, dar Helene m-a ajutat sa prind repede piesa, Ciprenko a avut rabdare la butoane, iar Marius a avut grija sa aleaga cea mai buna tonalitate astfel incat sa pot sa fiu Eu, sa cant din Inima, si cu putere!

Devenirea sa intr-o cantareata profesionista este notata in jurnalul sau saptamanal, un reality show gazduit de youtube, ce poate fi accesat la aceasta adresa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top