Now Reading
Concerte Stefan Banica de Ziua Femeii

Concerte Stefan Banica de Ziua Femeii

Stefan Banica a ales in acest an un mod inedit de a sarbatori femeia: va sustine pe 7 si 8 martie, ora 19:30, la sala Circului Variete Globus din Bucuresti, doua concerte extraordinare unplugged: “Te iubesc, femeie!” Dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai lor, concertele artistului vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Cei care vor participa la spectacolele de pe 7 & 8 martie vor avea parte de doua seri speciale. Stefan Banica va interpreta hiturile sale in varianta unplugged, ceea ce presupune un sunet cu instrumente acustice, cu voci si viori, conferind sensibilitate si autenticitate cantecelor. Spectatorii prezenti in sala alaturi de cei dragi vor simti astfel atmosfera unica, magia creata de cele mai frumoase cantece de dragoste ale artistului.

See Also

Biletele se gasesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, statia de metrou Unirii 1, in retelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top