Now Reading
Mihai Traistariu a dat startul “Ligii Campionilor” in muzica

Mihai Traistariu a dat startul “Ligii Campionilor” in muzica

Au inceput inscrierile pentru una din cele mai mari competitii muzicale ale anului 2011 : LIGA CAMPIONILOR !
Ideea de a ” boteza ” concursul dupa celebrele competitii din sport i-a venit lui Mihai Traistariu. In calitate de presedinte al juriului, dar si organizator principal al evenimentului, aflat deja la a doua editie, cantaretul s-a gandit ca e momentul sa avem si in muzica un campionat al celor mai buni din cei mai buni ! Artistul crede ca e momentul cand trebuie sa spunem cu totii STOP muzicii de proasta calitate ! E timpul sa incepem incet-incet sa promovam valoarea si vocea adevarata!

Competitia se va desfasura pe mai multe etape, exact ca in competitiile sportive : PRELIMINARII, OPTIMI DE FINALA, SFERTURI DE FINALA, SEMIFINALA si FINALA.
Concurentii se vor tria, pe parcursul a 10 emisiuni televizate, pana cand se vor alege cei mai buni 20, care vor merge direct in Finala.

Marea Finala va avea loc in perioada 1 – 7 august, la Rasnov iar concurentii vor fi impartiti pe doua categorii de varsta : JUNIORI ( 5 – 15 ani ) si SENIORI ( 16 – 35 ani ). Vor fi 3 zile de concurs si o Gala a Laureatilor !
Vor fi exact 20 de concurenti din Romania ( 10 – juniori , 10 seniori ) iar restul vor fi din alte tari. Toti concurentii vor avea de cantat cate 3 melodii, in 3 zile diferite : in prima zi – un cover international, a doua zi – o piesa in lb. romana sau din repertoriul national … iar a treia zi – o piesa la alegere !

See Also

Pe toata perioada competitiei, concurentii vor avea repetitii, dar si timp pentru distractie : se vor organiza concursuri de karaoke, vizite la Castelul lui Dracula, foc de tabara, vizita la Cetatea Rasnov etc. Cei care-si doresc sa participe pot accesa site-ul oficial al concursului .
Aici vor gasi regulamentul si alte detalii despre concurs.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top