Now Reading
Andreea Balan lanseaza doua remixuri pentru “Crazy About You”

Andreea Balan lanseaza doua remixuri pentru “Crazy About You”

Andreea Balan lanseaza primele remixuri oficiale pentru cel mai recent single al sau, „Crazy About You”. Cele doua mixuri ale piesei au fost realizate de catre DJ Louie Grants, cel alaturi de care Andreea a realizat si  remixul oficial pentru hitul Trippin’.

„Crazy About You” beneficiaza acum de un remix pentru radio, dar si de o varianta extended, pentru cluburi. Melodia a fost compusa si produsa de catre Keo, Louie Grants, Sunrise Inc. si  preceda albumul pe care artista il va lansa anul acesta impreuna cu Cat Music.

Cantareata dansatoare se declara incantata de colaborarea cu Louie Grants si anunta ca mai are o serie de remixuri pe care le va lansa in curand. Mixurile pot fi descarcate gratuit de pe contul de YouTube al Andreei.

See Also

Intre timp, single-ul Trippin’ se bucura de un succes din ce in ce mai mare atat in SUA, unde piesa a inceput sa fie difuzata la posturile de radio, cat si in Europa unde hitul Andreei este licentiat in mai multe tari.

Andreea Balan – Crazy About You – DJ Louie Grants RemixAndreea Balan – Crazy About You – DJ Louie Grants Remix – Extended:
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top